Πιπερόπιτα με φέτα

60

20/9/2013

Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 φύλλα σφολιάτας εμπορίου
2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/4 κιλού φέτα σκληρή
Λίγο γάλα εβαπορέ
5 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμος

 

 

Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις πιπεριές, τις σοτάρουμε  για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας. Ρίχνουμε ακόμα το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Στρώνουμε το φύλλο σε ένα μέτριο ταψί,  ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.