Πέμπτη 5/9 τα Ζώδια

202

ΚΡΙΟΣ
Έχετε συνηθίσει πλέον τις αλλαγές πάνω σε θέματα που αφορούν τις επιδόσεις σας και γενικά την όλη διαχείριση μιας κατάστασης. Ένα γενικό ξεσήκωμα μέσα στον χώρο της δουλειάς σας για να ξεσκαρτάρετε οτιδήποτε παλιό και άχρηστο θα σας έκανε καλό. Το ίδιο και για την διατροφή σας γιατί μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι. Φυσικά χρειάζεται να γεφυρώσετε κάποια ανόμοια πράγματα για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Η εμβάθυνση σε λεπτομέρειες και σε θέματα τα οποία βαριέστε ή δεν ασχολείστε και πολύ θα σας βοηθούσε γιατί θα είχατε την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε όλη την ευχέρεια να κάνετε κινήσεις που είναι πολύ ξεκάθαρες και σταθερές. Το ότι δεν φοβάστε να ρισκάρετε αυτό θα βοηθήσει στο να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την κατάκτηση και το κέρδος. Η δημιουργία σας θα γίνει πιο ξεκάθαρη και θα δείτε ακριβώς πως πρέπει να φερθείτε σε ένα ερωτικό θέμα γιατί πλέον θα είστε σίγουροι τι θέλετε και τι όχι. Η επαφή με τον Ιχθύ θα γίνει σε πλαίσια και δεν θα παρασυρθείτε ούτε ό ένας αλλά ούτε και ο άλλος σε σκέψεις και συναισθήματα που τελικά μπορεί να μην είναι αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια έντονη αλλά και δύσκολη ημέρα γιατί θα ξεκαθαρίσει μέσα σας ακριβώς τι είναι το σωστό να κάνετε και μπορεί να μην σας αρέσει. Μερικοί έχετε παρουσιάσει δείγματα εμπιστοσύνης σε κάποιες συνεργασίες αλλά τώρα θα βγουν στην επιφάνεια τα αληθινά προβλήματα. Κάποιες κρούσεις από συγγενικά πρόσωπα για ένα κοινό ακίνητο που σας απασχολεί ίσως να μην σας αρέσουν γιατί δεν έχουν αυτά που εσείς θέλετε για να είστε δικαιωμένοι. Αλλά μην ανησυχείτε γιατί τουλάχιστον θα έχετε όλη την αλήθεια μπροστά σας και δεν θα υπάρχουν αμφιβολίες για την άλλη πλευρά.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλετε οτιδήποτε κάνετε να γίνει μέσα σε διαφάνεια και σε μεγαλύτερη αλήθεια για αυτό θα έχετε κατά νου όταν πάτε να συζητήσετε ή να κάνετε μια νέα συμφωνία να είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε. Επίσης τα θέματα υπηρεσίας και προσφοράς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας απασχολήσουν. Η διατροφή σας θα νιώσετε ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή και βελτίωση για να έχετε δύναμη και αντοχές τον χειμώνα. Η αρχειοθέτηση των βιβλίων και των χαρτιών σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε μέσα σας περισσότερο σε ετοιμότητα και σε εγρήγορση.

ΛΕΩΝ
Αναλογίζεστε ότι έχετε ανάγκη να κάνετε ένα γενικό συμμάζεμα κυρίως στα οικονομικά σας γιατί μερικές φορές χάνετε την μπάλα. Για αυτό μην δίνετε αλλού το βάρος σας αλλά καλύτερα να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα γιατί θα νιώσετε μετά ανακουφισμένοι και καθαροί. Όταν γενικά χρησιμοποιείτε πρακτικά συστήματα βλέπετε ότι μετά γίνεστε περισσότερο σίγουροι για την επιτυχία σας και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αλήθεια που θα φανερωθεί για το θέμα ενός ακινήτου θα σας ξεμπλοκάρει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα αυτό που θέλετε σαν άτομα να κάνετε και να το εκφράσετε προς τα έξω. Η δράση σας θα οφείλετε στο ότι δεν θα φοβηθείτε να κάνετε κινήσεις που θα είναι κάπως έξω από τις συνήθειες σας αλλά θα είναι πολύ δυναμικές και αληθινές γιατί θα αντιληφθείτε τον πραγματικό ή εσωτερικό σκοπό σας πιο εύκολα. Η νέα αρχή που θα κάνετε θα είναι απαλλαγμένη από όλες τις πεποιθήσεις που σας βαραίνουν γιατί έχετε πάρει απόφαση να ξεκόψετε από κάποιες συνήθειες που είναι βλαπτικές. Μπορεί βέβαια όλα αυτά να επιταχυνθούν με ένα ξαφνικό γεγονός αλλά να θυμάστε ότι γίνονται για το δικό σας καλό.

ΖΥΓΟΣ
Αναλογίζεστε τι θα πρέπει να μάθετε αυτή την περίοδο ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο που αφορά στην ψυχολογία σας. Το σίγουρο είναι ότι η βαθιά πίστη και η διάθεση για να προσφέρετε σε άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθεια σας θα είναι αυτό που θα σας δώσει το έναυσμα για την αλλαγή. Η κρυφή σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα χρειαστεί αλλαγές και επειδή το βλέπετε και εσείς κάτι θα κάνετε προκειμένου το τοπίο να είναι πλέον καθαρό. Η ένταση που κυριαρχούσε σίγουρα έχει μετριαστεί και την θέση της παίρνει μια πιο ήρεμη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε όσο μπορείτε πιο γρήγορα. Μια εφ όλης της ύλης ματιά με άλλη διάθεση θα σας δώσει το ακριβές αποτέλεσμα που θέλετε. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους αλλά τώρα θα σας αποκαλυφτεί με ποιο τρόπο θα πρέπει να είστε μαζί τους. Κυρίως η συμμετοχή σας σε μια ομάδα θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη και με σημαντικό ρόλο γιατί μερικές φορές νιώθατε παρείσακτοι αλλά τελικά δεν ήταν ακριβώς έτσι, εσείς είχατε αυτή την διάθεση. Όσο πάντως βάζετε στόχους να κρατηθεί η φιλία που έχετε ή μια ομάδα που θέλετε να ενταχθείτε καθαρή, τόσο καλύτερα θα είναι για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ημέρα που μέσα από πολύ προσπάθεια κυρίως με την δουλειά σας θα ανταμειφθείτε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς νιώθετε και τόσο καλά αφού είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο δεν έχετε και πάρα πολύ ενέργεια. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει βελτιώσετε την διατροφή σας και τον τρόπο που ξεκουράζεστε και από την άλλη να μειώσετε το άγχος και το στρες γιατί θα βγουν έντονα ψυχοσωματικά θέματα. Το να ζείτε στο εδώ και τώρα είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία και ίσως να ήρθε η ώρα που εσείς θα πρέπει να το κάνετε πράξη συνέχεια γιατί μερικές φορές το ξεχνάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιμένετε κάποιες απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να τοποθετηθείτε απέναντι σε κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Αυτό που θέλετε είναι να τελειώνετε με την γραφειοκρατία που μερικές φορές σας κουράζει και να μπείτε στο ζουμί του θέματος. Αυτό βέβαια δεν ήταν εύκολο να το δείτε αλλά τουλάχιστον θα σταματήσετε να παιδεύεστε γιατί νιώθετε μόνιμα υπεύθυνοι και υπόλογοι για όλα αυτά που κάνετε. Η συμμαχία κάποιων ατόμων θα βοηθήσει και εσάς να ολοκληρώσετε το έργο σας. Να περιμένετε κάτι καλό στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε αποφασίσει ότι για να έχετε αλλαγές θα χρειαστούν υποχωρήσεις ή εξυπηρετήσεις σε τρίτους αλλά πρώτα πρέπει να δεχτείτε τους νέους όρους που θέτουν οι συνεργάτες σας ή ένας πρώην σύντροφος γιατί μπορεί να μην το παραδέχεστε αλλά είστε κατά κάποιο τρόπο εξαρτημένοι από αυτόν. Το ότι θέλετε να καθαρίσετε το τοπίο σε σχέση με τι οφείλετε και τι θα πρέπει εσείς να πάρετε μπορεί να σας φανεί δύσκολο και πολύ μίζερο, όταν θα τα βάλετε κάτω ένα-ένα αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα προς την απελευθέρωσή σας.

ΙΧΘYΕΣ
Τι πιο ιδανικό από την Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σας. Θα δείτε την πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο και θα καταλάβετε πολύ πιο εύκολα τι πρέπει να κάνετε γιατί εδώ και καιρό είστε διχασμένοι πάνω σε πολλά θέματα. Πάντως όσο και να σας στεναχωρεί θα πρέπει να αναγνωρίσετε μια αλήθεια η οποία σας φέρνει αντιμέτωπους με άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Επειδή πιέζεστε αρκετά ίσως τώρα να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές για να έχετε αποτέλεσμα. Η ασχολία προληπτικά με την υγεία σας είναι πάντα πολύτιμη γιατί είναι το δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.