Μποφίλιου και Locomondo στο 1ο Α21 Freedom Fest!

193

20/9/2013

Πολύ γνωστά ονόματα στο χώρο της μουσικής σκηνής, με μεγάλη απήχηση στο κοινό, όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και οι LOCOMONDO, με την υποστήριξη εξαιρετικών νέων συγκροτημάτων, των KAZOODISCONNECTED και τη μπάντα του Αλέξανδρου Αντωνίου, συμμετέχουν στο «1ο A21 FREEDOM FEST» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27/09 και το Σάββατο 28/09 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 27/09, θα μας υποδεχθούν για να τραγουδήσουμε μαζί σε ρυθμούς reggae και όχι μόνο, οι μοναδικοί LOCOMONDO οι οποίοι θα ρίξουν «βόμβες χαράς» αλλά και ευαισθητοποίησης με τη βοήθεια των ΚΑΖΟΟ και των DISCONNECTED.

Tο Σάββατο 28/09, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι. Σε μια μουσική παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της Νατάσας Μποφίλιου έως σήμερα. Με το “Πέρασμα των Μάγων” οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους, για να ακουστεί παντού πως η Θεσσαλονίκη συμμετέχει ενεργά στον αγώνα ενάντια στο trafficking. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Αλέξανδρος Αντωνίου με ροκ και έντεχνη διάθεση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη του έργου της Α21 CAMPAIGN (www.a21.gr) και η ενημέρωση του κοινού για το φαινόμενο του trafficking, τους τρόπους προστασίας και τις ευκαιρίες για εθελοντισμό.

Προπώληση εισιτηρίων:
Εκδοτήρια Πλ. Αριστοτέλους, Πεζόδρομος Καλαμαριάς, Mediterranean Cosmos, Αγιολί (Λ. Νίκης 15)

Για την Παρασκευή 27/09: 8 Ευρώ προπώληση, 10 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας.
Για το Σάββατο 28/09: 10 Ευρώ προπώληση, 12 Ευρώ την ημέρα της συναυλίας.