Επιστημονική ημερίδα για τη «Δωρεά και Μεταμόσχευση οργάνων»

174

18/9/2013

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Δωρεά και Μεταμόσχευση οργάνων: Μια εμπειρία ζωής», διοργανώνει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, το Γραφείο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας και Καινοτόμων Δράσεων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδας του Π.Γ.Ν. Θ. ΑΧΕΠΑ.

Η Ημερίδα (9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» – Π.Κ.Μ., Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη) εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης της επιστημονικής κοινότητας και όλων των εμπλεκομένων στο χώρο της υγείας σ” ένα καίριο και διαχρονικό ζήτημα που και στις μέρες μας συνεχίζει, λόγω άγνοιας, να διχάζει. 

Η συμμετοχή αξιόλογων εισηγητών, συντονιστών και Συλλόγων που εμπλέκονται άμεσα στο ζήτημα της δωρεάς και μεταμόσχευσης οργάνων ενισχύει τον πολυεπιστημονικό χαρακτήρα της Ημερίδας καθώς και τους τομείς που πραγματεύεται να διευθετήσει μέσω της επιστημονικής τεκμηρίωσης.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των ενδιαφερομένων, γι” αυτό και η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς κόστος συμμετοχής, ενώ θα χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ