«Υγιεινές» τροφές ακατάλληλες για δίαιτα

155

29/7/2013

Πρέπει να αποφεύγονται όταν προσπαθούμε να χάσουμε βάρος

Παρακάτω θα διαβάσετε ποιες τροφές, που θεωρούνται από πολλούς υγιεινές, δεν πρέπει να καταναλώνετε όταν θέλετε να χάσετε βάρος.

Γιαούρτι με γεύση: Τα γιαούρτια του εμπορίου που περιέχουν φρούτα είναι γεμάτα με ζάχαρη, με αποτέλεσμα να παχαίνετε αντί να αδυνατίζετε. Προτιμήστε το σκέτο γιαούρτι και άμα θέλετε μια γλυκιά γεύση, βάλτε φρέσκα φρούτα ή μέλι.

Έτοιμα διαιτητικά γεύματα: Μπορεί να τα βλέπετε να διαφημίζονται αρκετά, αλλά είναι ιδιαίτερα βλαβερά ακόμα και στην υγεία μιας γυναίκας που κάνει δίαιτα.

Τα έτοιμα φαγητά περιέχουν κατεργασμένα τρόφιμα τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην χάνετε κιλά, αλλά και να δημιουργείται προβλήματα στην υγεία σας, όπως αρτηριακή πίεση, διαβήτη κλπ.

Μπάρες πρωτεΐνης: Όλοι γνωρίζετε πως για να χάσετε κιλά χρειάζεστε αρκετή κατανάλωση πρωτεΐνης αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βρείτε την κατάλληλη ποσότητα πρωτεΐνης στις μπάρες του εμπορίου.

Όλες οι διαιτητικές μπάρες και οι μπάρες πρωτεΐνης, περιέχουν αρκετά τεχνητά συστατικά, αρκετή ζάχαρη και βλαβερά για την υγεία λίπη.

Πηγή: myworld.gr