Συναυλία της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο

240

18/7/2013

Η Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, επιστρέφει στο νησί της Ζακύνθου για την κατασκηνωτική της περίοδο, αλλά και με πολύ διάθεση για μουσική, αφού στις 20 Ιουλίου με την γνωστή της μπάντα και σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ θα πραγματοποιήσει συναυλία.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21:30 μ.μ., στο υπαίθριο Δημοτικό θέατρο της Ζακύνθου, ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια θα γίνουν το όχημα για να  μεταδοθεί στους κατοίκους του νησιού ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά των ναρκωτικών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στον χώρο της συναυλίας θα λειτουργεί περίπτερο ενημέρωσης από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, γιατί η έγκυρη ενημέρωση των μελών μιας τοπικής κοινωνίας για το θέμα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στην εφηβεία, καθώς επίσης και η απεξάρτηση όπως αυτή συντελείται στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, αποτελεί πρωταρχική μέριμνα.

Στο πλαίσιο της κατασκηνωτικής περιόδου των παιδιών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο (7-21 Ιουλίου 2013) θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις και παρεμβάσεις ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, όπως είναι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που διεξήχθη την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 17:30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΣΤΡΟΦΗΣ αντιμέτωπη με την ΑΠΟΛΛΩΝ Ζακύνθου, καθώς και συνεντεύξεις που θα δοθούν σε τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.