Μακιγιάζ σε neon αποχρώσεις

176

30\7\2013

Συμβουλές για την εφαρμογή της νέας τάσης

Μια τάση που μας έχει κερδίσει φέτος είναι σίγουρα η neon που μας προκαλεί να δώσουμε χρώμα έντονο και εκκεντρικό στα μάτια, τα χείλη και τα νύχια μας. Φοβάσαι να το τολμήσεις; Δεν υπάρχει λόγος!Παρακάτω θα βρείτε τα πιο σημαντικά τιπ για να υιοθετήσετε σωστά την τάση…

Neon μάτια: Τα μάτια όταν τα βάφεις σε έντονα και γεμάτα χρώματα ένα πράγμα είναι σίγουρο: τραβούν εκεί όλο το ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει για αρχή πως καλά θα κάνεις να φροντίσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι πολύ απαλό και ειδικά τα χείλη να είναι σχεδόν σε nude απόχρωση. Ένα ροζ-φούξια neon χρώμα στα μάτια θα κάνει «μπαμ» και καλό είναι να το διαλέξεις σε μια βραδινή σου έξοδο.

Neon παντού: Αν θέλεις πραγματικά να σε κοιτάζουν όλοι και να πετύχεις ένα εκκεντρικό λουκ τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις πολλές σκιές neon και να τις απλώσεις όλες μαζί σε στιλ ουράνιου τόξου. Εδώ μπορείς να δημιουργήσεις με όπλο σου τα χρώματα και οδηγό την φαντασία σου.

Έμφαση στα μάγουλα: Δώσε έμφαση στα μάγουλα σου με το κατάλληλο ρουζ σε κοραλί, ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις και θα δεις ολόκληρο το πρόσωπο σου να αλλάζει. Μάσκαρα, άι-λάινερ και λίγο μπρόνζερ στα μάγουλα είναι τα απαραίτητα για το μακιγιάζ που θα σε ενθουσιάσει.

Neon νύχια: Τα φλούο χρώματα όπως το φούξια, το ροζ, το πορτοκαλί και το κίτρινο γίνονται τώρα ιδανικά για τα νύχια των χεριών και των ποδιών. Nα θυμάσαι πως το έντονο χρώμα στα νύχια απαιτεί να τα έχεις περιποιηθεί και να τους έχεις δώσει τετράγωνο σχήμα για να δείξουν τέλεια.

Πηγή: womenonly.gr