Θηλυκό μπουλντόγκ υιοθέτησε ορφανό γατί

211

12/7/2013

Τρυφερές φωτογραφίες με το αταίριαστο δίδυμο

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένα μπουλ ντογκ όταν αναλαμβάνει τη φροντίδα ενός ορφανού γατιού; Πολύ μακριά όπως φαίνεται από τη σχέση που έχουν αναπτύξει το θηλυκό μπουλ ντογκ Harley και ο μικρός Tigger.

Το δίχρονο σκυλί έχει πλήρως αναλάβει τη φροντίδα του γάτου σε τέτοιο σημείο που ενώ η ίδια δεν μπορεί να κάνει κουτάβια λόγω όγκου στη σπονδυλική στήλη, έφτασε να παράγει γάλα για να τον θηλάσει!

Το αταίριαστο ζευγάρι συναντήθηκε όταν ο Tigger, μόλις δύο εβδομάδων, βρέθηκε παρατημένος σε μία εκκλησία στο Gloucestershire της Βρετανίας.

Το γατί παραδόθηκε στο κτηνιατρείο Arvonia Vets όπου η νοσοκόμα Clare Evans το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.
Αποφάσισε να τον πάρει σπίτι μέχρι να του βρει μια οικογένεια να τον κρατήσει και ενθουσιάστηκε όταν είδε τη Harley να αναλαμβάνει το ρόλο της μητέρας.

Η Harley τον καθαρίζει, τον γλύφει και τον αφήνει να κουρνιάζει στις δίπλες της για να ζεσταθεί.

Η 37χρονη έχει άλλα δύο σκυλιά και η Harley παρακολουθεί με άγρυπνο μάτις τις επαφές με το γάτο του αρσενικού μαστίφ Yogi και της θηλυκής Kya που είναι γερμανικός ποιμενικός,

Ο Yogi τον πλησιάζει και τον γλύφει μερικές φορές αλλά η Kya δεν πηγαίνει καν κοντά του.

Η Harley και ο Tigger θα συνεχίσουν να βλέπονται και όταν ο γάτος θα πάει στο καινούριο του σπίτι καθώς θα τον πάρουν οι γονείς της Evans που μένουν δίπλα της.