ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Η αποτρίχωση στο μπικίνι

96

1/7/2013

Οι εναλλακτικές μέθοδοι για να αποφύγουμε το ξυράφι

Οι πιο πολλές γυναίκες, ακολουθώντας την «παράδοση», άρχιζαν να ξυρίζουν τα πόδια, χρησιμοποιώντας μια κρέμα και ένα ξυραφάκι του μπαμπά.Καθώς περνούσαν τα χρόνια, χρησιμοποιούν και άλλα προϊόντα, αλλά δυστυχώς έμειναν για να μας θυμίζουν εκείνη την εποχή, το ενοχλητικό άγριο δέρμα και τα σημάδια από το ξυράφι.

Το πώς θα φροντίσει κάποια γυναίκα να περιποιηθεί τις ευαίσθητες περιοχές της, είναι μια προσωπική απόφαση. Και ενώ το ξύρισμα είναι μια επιλογή, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές δυνατότητες. Δείτε ποιες είναι αυτές…

Αποτρίχωση με laser

Μια πρώτη λύση, φαίνεται να είναι το laser. Η αποτρίχωση με laser είναι ίσως η αποτελεσματικότερη λύση για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών, ειδικά στην περιοχή του μπικίνι. Οι ειδικοί θεωρούν ότι η αποτρίχωση με laser είναι η αποτελεσματικότερη λύση.

Τα lasers έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια τόσο, που ακόμη και οι ξανθές γυναίκες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ακίνδυνα και αποτελεσματικά.

Η λύση λοιπόν αυτή φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιητική και τώρα πια πιο προσιτή οικονομικά τόσο για να περιποιηθείτε την περιοχή γύρω από το μπικίνι ή ακόμα και για αποτρίχωση ολόκληρης της περιοχής.

Αποτρίχωση με κερί

Πέρα από τη λύση του laser, υπάρχει και η λύση για αποτρίχωση με κερί. Στα καταστήματα καλλυντικών και στα ινστιτούτα αισθητικής θα βρείτε ειδικές σειρές κεριών αποτρίχωσης, που είναι κατάλληλα για τις ευαίσθητες περιοχές.

Αυτή η λύση βέβαια εμπεριέχει και κάποιο μικρό βαθμό πόνου, αλλά αυτό δυστυχώς είναι ένα μέρος της μεθόδου. Το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό και το κόστος αρκετά χαμηλότερο από αυτό της αποτρίχωσης με laser.

Πηγή: fe-mail.gr