Εξαφανίστε τα σημάδια της ακμής

210

30/7/2013

Φυσικές ουσίες στη «μάχη» με τα ενοχλητικά στίγματα

Η ακμή σίγουρα ταλαιπωρούσε πολλές από εσάς στη εφηβεία και συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί με τα σημάδια που έχει αφήσει στο πρόσωπό σας.

Διαβάστε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της ακμής…

Αγγούρι: Είναι ό,τι πρέπει για την περιποίηση του προσώπου σας. Τα θρεπτικά συστατικά του αγγουριού μαλακώνουν το δέρμα και εξαφανίζουν σταδιακά τα σημάδια της ακμής. Πολλά προϊόντα ανάπλασης του δέρματος περιέχουν μέσα αγγούρι.

Λάδι tea tree: Βοηθά στην εξαφάνιση των σημαδιών της ακμής, αλλά μπορεί και να αποτρέψει την εμφάνισή της. Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία και σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

Αλόη βέρα: Είναι εδώ και πολλά χρόνια θεραπευτική κατά της ακμής. Το φυτό αλόη βέρα είναι γνωστό για τις «μαγικές» του ιδιότητες να θεραπεύει πληγές και ουλές.

Ελαιόλαδο: Μαλακώνει το δέρμα σε βάθος, διώχνει τα σημάδια της ακμής και απομακρύνει τους ερεθισμούς που προκαλούν τα σπυράκια.

Μηλόξυδο: Δεν είναι κατάλληλο μόνο για δίαιτα, αλλά και για την εξαφάνιση της ακμής. Απλώστε το στο πρόσωπό σας, αφού πρώτα έχετε πλυθεί με σαπούνι. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά περίπου και μετά ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Πηγή: myworld.gr