Φροντίστε τα χείλη σας το καλοκαίρι

335

8/6/2013

Συμβουλές έτσι ώστε να είναι λεία και απαλά

Το καλοκαίρι πλέον είναι παρόν κι οι παραλίες είναι ο χώρος, που συχνάζουμε περισσότερο αυτή την εποχή του χρόνου.

Ύστερα από κάποια ξεσπάσματα του καιρού με βροχές και κρύο, τα χείλη μας έχουν ταλαιπωρηθεί με αποτέλεσμα να θέλουν και αυτά λίγο παραπάνω φροντίδα.

Το πρώτο και βασικό, που πρέπει να κάνετε είναι ολοκληρωμένη απολέπιση. Υπάρχουν προϊόντα, τα οποία είναι ειδικά για χείλη και μπορείτε με πολύ ελαφριές κινήσεις να κάνετε την απολέπιση και να αφαιρέσετε όλα τα περιττά σωματίδια. Με την απολέπιση θα δείτε τα χείλη σας να ξαναπαίρνουν το φυσικό τους χρώμα.

H εφαρμογή μιας καλής ποιότητας lip balm είναι το επόμενο καλό βήμα και ειδικά αν θα πάτε στη παραλία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και μεγάλο δείκτη προστασίας, για να μην ερεθιστούν από τον ήλιο. Αυτό το βήμα μπορείτε να το κάνετε σε καθημερινή βάση για ολοκληρωμένη φροντίδα.

Τέλος με την εφαρμογή ενός κραγιόν κατά την βραδινή σας έξοδο το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν με extra ενυδάτωση το οποίο θα προστατεύει από το ξηρό περιβάλλον και θα τονώσει τα χείλη. Εννοείτε σαν βάση πάντα θα έχετε το lip balm για να υπάρχει καλύτερη εφαρμογή.

Τα καλά φροντισμένα χείλη δίνουν την απαραίτητη γοητεία στη γυναίκα. Αυτό που θέλουμε όλες μας είναι τα μαλακά και με λεία επιφάνεια χείλη έτσι ώστε να είναι η κορυφή της γοητείας μας.

Πηγή: fe-mail