Συλλογή τροφίμων από τον σύλλογο «ΔΙΤΕΧΝΟ»

194

4/6/2013

Ο μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός σύλλογος «ΔΙΤΕΧΝΟ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε φιλανθρωπική δράση, για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας κλπ) και είδη – καθαριστικά σπιτιού.

Η συλλογή των προσφορών θα γίνει στην έδρα του Συλλόγου, στην αίθουσα TANGO SALON (Λ. Κνωσού 93, 2ος όροφος, καθημερινά εκτός Κυριακής  έως και το Σάββατο 8/6/2013, 12.00- 14.00 και 20.00- 22.00). Επίσης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου (Γεωργία Επιτροπάκη 6946131644 και Νίκος Δαλαμάγκας 6937064444).

Όλα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην ομάδα GIVE, με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Το «ΔΙΤΕΧΝΟ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που έχει σκοπό την προώθηση των τεχνών και της τεχνολογίας και τον συνδυασμό αυτών, στο ευρύτερο κοινό με στόχο την ενεργό ενασχόλησή τους με τις τέχνες και την τεχνολογία.

«Στην παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία ο σύλλογος δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών. Ο πολιτισμός δεν είναι μόνο οι τέχνες αλλά είναι πάνω απ’ όλα ανθρωπιά» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.