Πίτσα μαργαρίτα με τυρί κρέμα

13

17/6/2013

Υλικά

Για 6-8 άτομα

300 γραμμάρια έτοιμη ζύμη για πίτσα
70 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας έτοιμη
160 γραμμάρια τυρί κρέμα, σκόρδο και χορταρικά

 

 

Εκτέλεση

Απλώνετε τη ζύμη σε ένα κυκλικό ταψί, στο οποίο έχετε τοποθετήσει λαδόκολλα ή έχετε πασπαλίσει αλεύρι για να μην κολλήσει.

Τεντώνετε τη ζύμη προς τα έξω έτσι ώστε να δημιουργηθεί παχιά κρούστα στο πίσω μέρος.

Από πάνω στρώνετε τη σάλτσα ντομάτας.

Ανακατεύετε καλά το τυρί κρέμα για να αποκτήσει μία πιο μαλακή και ομοιογενή υφή.

Προσθέτετε μικρές κουταλιές πάνω από τη ντομάτα και απλώνετε σε όλη την επιφάνεια της πίτσας, αφήνοντας μερικά κενά.

Τη βάζετε στο φούρνο στους 200 με αέρα και κάτω αντίσταση και την ψήνετε τουλάχιστον για 15 λεπτά ή για όσο χρειάζεται, μέχρι να γίνει αφράτη η ζύμη.
Η συνταγή είναι για έτοιμη σάλτσα και έτοιμη ζύμη για πίτσα, αν παρόλα αυτά θέλετε να φτιάξετε δική σας σάλτσα και ζύμη για πίτσα.