Μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους

175

1\6\13

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και με ελάχιστα καλλυντικά μάθε πώς θα αποκτήσεις ένα φυσικό λουκ.

Σε πρώτη φάση θα απλώσεις πολύ καλά στο πρόσωπό σου την ενυδατική σου κρέμα ημέρας και θα περιμένεις να απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα σου (θα μπορούσε να είναι και μια κρέμα ΒΒ).

Για έντονους μαύρους κύκλους θα χρησιμοποιήσεις ένα κονσίλερ, σε απόχρωση έναν τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σου. Ξεκινώντας από τη μέσα γωνία και καλύπτοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια με το κονσίλερ, το βλέμμα σου θα φαίνεται πιο ξεκούραστο και φωτεινό.

Με μια ελαφριά ημιδιάφανη πούδρα φώτισε το πρόσωπο σου και πολύ προσεκτικά θα καλύψεις έτσι τις ατέλειες σου όπου υπάρχουν. Με το πινέλο που ουσιαστικά θα «γλιστράει» πάνω στο δέρμα σου καθώς θα απλώνεις την πούδρα, θα αποκτήσεις τη μικρή πινελιά λάμψης που χρειάζεσαι.

Με το βουρτσάκι και μόνο στη ρίζα των βλεφαρίδων σου θα απλώσεις τη μάσκαρα με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ. Δεν χρειάζεται να βάλεις και στις κάτω βλεφαρίδες.

Με ένα μολύβι φρυδιών θα «αγγίξεις» πολύ απαλά τα φρύδια σου σαν να τα χαϊδεύεις. Σε ενδιαφέρει να τα τονίσεις ελάχιστα για να δώσεις στο πρόσωπό σου περισσότερη ένταση.

Θέλεις να δώσεις μια λάμψη στα χείλη σου χωρίς χρώμα, απλά για να έχουν αυτό το απαλό φυσικό τους ροζ; Χρησιμοποίησε ένα λιπ-μπαλμ με βούτυρο και άπλωσέ το καλά πάνω στα χείλη σου και θα δείχνουν ζουμερά και σέξι.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr