“ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”

445

6/6/2013

εορταστική φιλανθρωπική εκδήλωση

αυτό το καλοκαίρι θα το υποδεχτούμε όλοι μαζί, με κέφι, χαρούμενη διάθεση και ελπίδα! στην εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ,

το Σάββατο 15 Ιουνίου,
στην αυλή του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης,
από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

είσοδος ελεύθερη

από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, με αγάπη στα παιδιά της πόλης μας!

γιατί πάντα θα υπάρχει στη ζωή μας ένας χειμώνας που κάτι θα τελειώνει…
και ένα καλοκαίρι που όλα θα ξεκινούν!

Διαγωνισμός ζωγραφικής: καβαλέτα, καμβάδες, μπογιές και φύγαμε! οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές θα δημοσιευθούν στο site της ΕΛΕΠΑΠ και θα κοσμούν το σαλόνι του ιδρύματος για όλο το καλοκαίρι! Για παιδιά ηλικίας 8 – 14 ετών

Ανοιχτό τουρνουά σκάκι: Για μικρούς και μεγάλους με την υποστήριξη της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Σκακιστών Καλαμαριάς, με εκπλήξεις και επιδείξεις σκακιού!

Ζωγραφική σε καλοκαιρινά t shirts: ζωγραφίστε καλοκαιρινά μπλουζάκια με ειδικά ανεξίτηλα χρώματα και αποκτήστε το ομορφότερο αναμνηστικό της εκδήλωσης, φτιαγμένο από τα χεράκια σας!

Δημιουργικά παιχνίδια από το κατάστημα παιχνιδιών ΑΝΕΜΗ για τους μικρότερους μας φίλους !

Παιχνίδια κίνησης και έκφρασης: πόσο γρήγοροι είστε; έχετε μουσικό αυτί; καλό συντονισμό των αισθήσεων; ελάτε να δοκιμάσετε…μικροί και μεγάλοι!!!

Κηπουρική: μυηθείτε στην τέχνη της κηπουρικής με τη βοήθεια των ειδικών από τα φυτώρια «Βασιλειάδη,» επιλέξτε το αγαπημένο σας φυτό, φυτέψτε το και χαρείτε το όλο το καλοκαίρι να μεγαλώνει με την φροντίδα σας!

Μουσικά σχήματα: Αστρινίδειο Ωδείο με τη συμφωνική ορχήστρα και τη μικτή χορωδία, Χορωδία ΤΕΚΑΝ ΕΛΕΠΑΠ, χοροί του Πόντου από τους «Ακρίτες του Πόντου», «Μακρινά Ταξίδια»…

…και φυσικά χειροποίητα εδέσματα, γλυκά και ελαφριά γεύματα, μαζί με δροσερά ροφήματα!