Τρίτη 7/5 τα Ζώδια

105
Κριός
21/3-20/4


Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω, φίλε Κριέ. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στη ζωή σου. Στις όποιες αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν θα προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Απόψε φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Αν ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, σήμερα η γοητεία που θα σε διακρίνει, θα τραβήξει κοντά σου κάποιο άτομο, με το οποίο ανοίγονται σημαντικές προοπτικές σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους, φίλε Κριέ. Η ημέρα είναι έντονη, ιδιαίτερα σε σχέση με ορισμένες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καθώς τα περιθώρια είναι πολύ στενά για να τις επιχειρήσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Ταύρος
21/4-20/5


Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, αγαπητέ Ταύρε, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα, μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα, φίλε Ταύρε. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, υιοθέτησε μια πιο παιχνιδιάρικη κι ερωτική στάση και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες στο χώρο της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, είναι ιδανική και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησέ τες!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στον σύντροφό σου, να το πεις με ηρεμία και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από κοντά του για ανούσιες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του, για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου. Όσο για σένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, η Σελήνη στον Κριό θα σου χαρίσει την τόλμη να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σας, φίλε Δίδυμε. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την Τρίτη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Ωστόσο, έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις και δεν θα πρέπει να δώσεις άλλες αναβολές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, φίλε Καρκίνε, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος και σε συντροφεύει η μοναξιά, για ξεκίνα να κοιτάζεις δίπλα σου, μήπως υπάρχει εκεί το ταίρι που ψάχνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Καρκίνος. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Λέων
23/7-23/8

Φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, φίλε Λέων, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Φρόντισε να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα, βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με τον σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθησή σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά με διακριτικό τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη, αγαπητέ Λέων, και θα είσαι σε θέση να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο για τελευταίες ημέρες, θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις και να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.



Παρθένος
24/8-22/9

Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Πάντως, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, σου χαρίζει ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις και να μην τεμπελιάζεις στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου, φίλε Παρθένε, και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς, προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, ο Άρης από τον Ταύρο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και σίγουρα θα προκύψει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί εύκολα θα γίνεις θύμα εκμετάλλευσης. Αναζήτησε την διασκέδαση με τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς μια γνωριμία που θα ξεκινήσει μέσω του φιλικού σου κύκλου, μπορεί να καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σου όμως, γιατί η μέρα δεν ευνοεί και τόσο τα ξεκαθαρίσματα. Όσο για σένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις ότι η ευελιξία, η γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αυτή την περίοδο, θα σε οδηγήσει και σε μια πολύ καλή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα οι ιδέες σου για την βελτίωση των επαγγελματικών σου θα είναι καταπληκτικές. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην παρασύρεσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα, που δεν έχεις τα περιθώρια να καλύψεις. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.



Σκορπιός
23/10-22/11

Μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα, είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα, είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Σκορπιέ, θα υπάρξουν μερικά παράπονα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτά που θα σου πει και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι από σήμερα τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου αφιέρωσε χρόνο για να δουλέψεις πάνω σε μία ιδέα και ένα σχέδιο, που έχεις στο μυαλό σου καιρό τώρα. Ζήτησε την συμβουλή αυτών που εμπιστεύεσαι, και μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και συζητήσεις, που δεν σε αφορούν. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά σε αγορές.




Τοξότης
23/11-21/12

Κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν, αγαπητέ Τοξότη, γι’ αυτό να έχεις υπομονή αυτήν την Τρίτη. Επαγγελματικά, θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, να θυμάσαι πως η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σε ευνοήσει και η γοητεία που θα εκπέμπεις δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν στην εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, σε σχέση με τα οικονομικά θέματα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους, φίλε Αιγόκερε. Μέσα στο μυαλό σου στριφογυρίζουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θέλεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, τα λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν αρκετά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες λοιπόν, μπορείς αυτήν περίοδο που ο Άρης στον Ταύρο σε ευνοεί, να διαλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, αγαπητέ Αιγόκερε, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την Τρίτη. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, μία αντιφατική ημέρα ξημερώνει για εσένα. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με μία απογοήτευση ή μία εξαπάτηση, αλλά θα λάβεις βοήθεια για να την αντιμετωπίσεις, από κάποιο άτομο που ούτε καν φανταζόσουν. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ότι δηλαδή σήμερα απόκτησες ένα νέο φίλο, και μην στεναχωριέσαι περεταίρω για ό,τι δεν αξίζει!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν είσαι Υδροχόος. Για να δώσεις έναν πιο ερωτικό τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Κάτι τέτοιο θα έφερνε πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, η στασιμότητα των ημερών τελειώνει, καθώς η Σελήνη στον Κριό θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό επίπεδο, φίλε Υδροχόε. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε στασιμότητα. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία, θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα σε προβληματίζει έντονα, αγαπητέ Ιχθύ, και σε κάνει διστακτικό μπροστά σε όλα όσα σου συμβαίνουν. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις ουσιαστικότερα με τους δικούς σου ανθρώπους και πρόσεξε πολύ σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου και εκδηλώνεις τις προθέσεις σου. Θα υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα σήμερα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί να προσπαθήσεις και εσύ λίγο
.