Τρίτη 28/5 τα Ζώδια

169
Κριός
21/3-20/4

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, αγαπητέ Κριέ, και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους στις κουβέντες που θα κάνεις. Και μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μίλα στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα, στο οποίο έχει πέσει. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, απόφυγε να υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις, που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με το Δία, δεν προσφέρεται για μυστικά…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις σκέψεις σου, για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός, αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί η ισορροπία τους θα διαταραχθεί με νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις.Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Δία, και θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και μην μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες, που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά σου όμως θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο και καλό είναι να την αλλάξεις άμεσα. Όσο για σένα που ακόμη ψάχνεσαι, πέρνα όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, χρειάζεται σήμερα να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη δημιουργείς λαβή για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τις περιττές αγορές, που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμά σου. Αν μπορείς, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Δίδυμοι
21/5-21/6
Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις, που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, αγαπητέ Δίδυμε. Προσοχή όμως, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ζήτα βοήθεια από τα πολύ δικά σου άτομα, που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν με τις πολύτιμες συμβουλές που θα σου δώσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα, καθώς το ταίρι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα, με πρωτοβουλίες αλλά και με την έκφραση της αγάπης του. Μη διστάσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να συμβάλεις ενεργά στη δημιουργία μιας πιο ερωτικής ατμόσφαιρας μεταξύ σας. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ και θα μπορέσεις να περάσεις μια ερωτική βραδιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου για να μην πελαγώσεις και τακτοποίησε τις πιο επείγουσες, όσο πιο άμεσα γίνεται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συναλλαγές και βρες τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σύντομα θα βρεις την πολυπόθητη ισορροπία, που θα σε γλιτώσει από το άγχος.Καρκίνος
22/6-22/7
Το μυαλό σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Φρόντισε μόνο μην αγχωθείς, γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις, να ξέρεις ότι οφείλονται στην αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με το Δία και θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια, που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο, που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις, οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα που πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.Λέων
23/7-23/8
Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αγαπητέ Λέων, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους, που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως, η μέρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη, είναι θετική για το ζώδιό σου και σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, συγκεντρώσου στη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις, αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως πρέπει να ανοιχτείς περισσότερο σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Λέων, και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και μπορούν να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο, αρκεί να κρατήσεις μια καλή ισορροπία σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα που έχεις.


Παρθένος
24/8-22/9
Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μηδαμινής σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρνα στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως για να τακτοποιήσεις ορισμένα ζητήματα και κυρίως όσα αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή σου το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, να θυμάσαι ότι πρέπει να βγαίνεις περισσότερο και να μην κλείνεσαι στο σπίτι σου. Μόνο έξω έχεις πιθανότητες να το συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Παρθένε, και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, θα δεις ότι εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου, γιατί είναι έτοιμοι να σου την προσφέρουν και να σε διευκολύνουν. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα για να βρεις μια καλή ισορροπία.


Ζυγός
23/9-22/10
Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Η μεθοδικότητα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις, που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σας. Εσύ που δεν λες ακόμη να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς, άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει ο Ερμής, από τους φιλικούς για εσένα Διδύμους. Κάτι καλό ετοιμάζεται για την ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, όλα πηγαίνουν αρκετά καλά και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που τυχόν συναντάς, μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα και με συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.Σκορπιός
23/10-22/11
Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό τη σημερινή μέρα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η μέρα είναι καλή, φίλε Σκορπιέ, και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχεις γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και ερωτικά πάθη, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της μοναξιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, το άγχος που νιώθεις θα σε κάνει να μην σκέφτεσαι λογικά και ίσως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή σε κάθε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου και, αν μπορείς, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις.Τοξότης
23/11-21/12
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική σου προκειμένου να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως εθελοτυφλείς θα παραμείνεις στα ίδια και τα ίδια.. Γενικά πάντως, η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό “κλουβί” που έχεις δημιουργήσει γύρω σου…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια των άστρων, για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να εξασφαλίσεις κάποια έσοδα στο μέλλον.
Αιγόκερως
22/12-19/1
Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι περαστικές, γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω και να σε επηρεάσουν αρνητικά. Η σημερινή μέρα είναι καλή, για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν στην οικογένειά σου. Απόφυγε την ανυπομονησία, γιατί σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα, όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε με φίλους ή δεχθείτε προσκλήσεις σε σπίτια και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Έτσι θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους γύρω σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου σχέδια παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι. Κινήσου δυναμικά, για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.Υδροχόος
20/1-19/2
Οι αλλαγές που θα χρειαστεί να επιχειρήσεις αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα, και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε, όσο περνάει από το χέρι σου, ακόμα και την κοινωνικότητά σου για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα παράπονα σου, ώστε να βρεθούν κάποιες λύσεις και να νιώσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θέλει μεγάλη προσοχή και ωριμότητα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε οι γύρω σου, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.


Ιχθείς
20/2,20/3
Αγαπητέ Ιχθύ, εργάζεσαι σε πολύ ταχείς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που αφορούν στις προσδοκίες σου. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση, μην κάθεσαι απαθής, περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου, γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από τη δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά ένα άτομο που προσπαθεί να σε πλησιάσει, αλλά εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ, καλό θα σου κάνει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.

ΠΗΓΗ: myastro.gr