ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Τρίτη 21/5 τα Ζώδια

111
Κριός
21/3-20/4

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου, αγαπητέ Κριέ, αλλά πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες τακτικές σου, αν θες να πας ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις, αν σκεφτείς και δράσεις αισιόδοξα. Μπορείς επίσης σήμερα να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν ακόμη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, η ημέρα επιφυλάσσει ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου, γι’ αυτό άσε έξω από το σπίτι την γκρίνια και την κλάψα και αφέσου ολοκληρωτικά στα χέρια του. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία αλλά ακόμη δεν την έχεις βρει, να ξέρεις ότι ο Ήλιος σήμερα από το ζώδιο των Διδύμων μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι υπάρχουσες συνθήκες να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα και απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς ωστόσο να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιό σου και είσαι ιδιαίτερα σκεπτικός. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ουρανός με τον Πλούτωνα και σε επηρεάζει άμεσα. Με γνώμονα την λογική σου, εξέτασε τις καταστάσεις για να βρεις το καλύτερο που μπορεί να πάρεις από αυτές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου αυτήν την Τρίτη, φίλε Ταύρε, ώστε να νιώσεις τόσο εσύ όσο και εκείνος όμορφα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, ανοίξτε τα μάτια και τα αφτιά σας και ακούστε τα θετικά μηνύματα που σας στέλνει η Αφροδίτη στους Διδύμους, ώστε να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και καταστάσεις, που ακόμη είναι στάσιμες. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Με πειθαρχία και υπομονή, θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Ο στόχος σου ήταν από πάντα να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις, αγαπητέ Δίδυμε, και σήμερα που ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου, έχε ρεαλιστικές προσδοκίες και εκμεταλλεύσου όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, με όσα μέσα διαθέτεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις σήμερα τα δυνατά σου, φίλε Δίδυμε, για να αποδείξεις στον σύντροφό σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, γιατί η διαρκής ενασχόλησή σου με την εργασία σου το τελευταίο διάστημα, σε έχουν απομακρύνει από κοντά του και του έχουν δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες. Όσο για σένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να θυμάσαι πως αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις υπομονή. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, όμως συμφωνίες και γραφειοκρατικά δεν ευνοούνται.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή ημέρα εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου για διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά η Σελήνη σήμερα στον Ζυγό να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή και την Αφροδίτη, ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου και την ενίσχυση της άμυνας σου, απέναντι στις επιθέσεις που πιθανόν να δεχτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αν είσαι Καρκίνος. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί και παραμένεις μόνος, το αστρολογικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν και μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις φτιάξει, ώστε να μη χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα σε σχέση με τα χρέη του παρελθόντος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν και φρόντισε, με οδηγό την λογική σου, να τους δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ουρανός με τον Πλούτωνα, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο το σημερινό βράδυ, φίλε Λέων, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και απαλλάξου από αυτήν οριστικά. Διαθέτεις την γοητεία για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο, γι’ αυτό μην κάθεσαι άλλο μόνος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα και θα μπορέσεις επιτέλους να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, έτσι όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.

Παρθένος
24/8-22/9

Ημέρα με πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, φίλε Παρθένε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν και να δώσεις έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τόνο στην καθημερινότητα, που σε έχει κουράσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου πιο σοβαρά, ώστε να τον απαλλάξεις από αυτές και να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, οφείλεις να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα στη ζωή σου, γιατί κάτι καλό σου επιφυλάσσει πολύ γρήγορα το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Παρθένε. Προσπάθησε να μην αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές, και μην παρασύρεσαι από αυτά που σου τάζουν οι συνεργάτες σου, αν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις για τα λεγόμενά τους. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου σε αυτό.

Ζυγός
23/9-22/10

Χρειάζεσαι σήμερα περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, αγαπητέ Ζυγέ, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγώνεις με καταστάσεις, που αφορούν ομαδικές ενέργειες και φρόντισε πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αν είσαι Ζυγός, και για να τα βελτιώσεις, πρέπει να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου, ώστε να βρεις τρόπους που θα ανανεώσουν τον έρωτά σου και τη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει σήμερα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά, φίλε Ζυγέ, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις μετρημένες, οικονομικές συναλλαγές.

Σκορπιός
23/10-22/11

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα, αγαπητέ Σκορπιέ. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία μπορούν να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή αυτήν την Τρίτη, φίλε Σκορπιέ, και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να την βελτιώσεις. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να ανέχεται τον πεσιμισμό σου και να ακολουθεί τις έντονες ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να εκφράσετε τον ερωτισμό σας πιο δυναμικά;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα που ζητάς, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
23/11-21/12

Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, φίλε Τοξότη, με ό,τι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Τοξότης. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας, που σε απασχολεί και σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και βγες έξω, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όποιον βάλεις στο μάτι, ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί απόλυτα. Σιγά-σιγά θα αποκαλυφθεί και θα σε ενθουσιάσει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν την Τρίτη, φίλε Αιγόκερε, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους και να σου χαρίζει ευνοϊκές επιρροές. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου, κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η ημέρα θα σου χαρίσει κάποια ερωτικά δώρα και θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Σελήνη από τον Ζυγό σου κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου τώρα αρχίζουν να αποκαθίστανται. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και γενικότερα, κινήσου με σύνεση.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, φίλε Υδροχόε. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου, γι’ αυτό πρόσεξε, μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία αναπάντεχη εύνοια, που μπορεί να σου χαρίσει σημαντικά κέρδη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μείνε κοντά στον σύντροφό σου, που σε έχει ανάγκη, χωρίς να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, με τις κατακτήσεις που θα έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μόνο οι αδέσμευτοι Υδροχόοι επιτρέπετε να ενδώσετε στα φλερτ, που θα σας πολιορκήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Υδροχόε. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Οι ιδέες σου τώρα αρχίζουν να εκτιμώνται και θα έχεις την αναγνώριση των ανωτέρων σου, για την εργατικότητα και την πειθαρχία σου.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους, αγαπητέ Ιχθύ, και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες, ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή και δεν θα βγεις χαμένος. Στον χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις την άποψη σου, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις εσύ, φίλε Ιχθύ, ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη το κατάλληλο ταίρι, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και αποδέξου την πρόσκληση ενός παλιού σου έρωτα, για επανασύνδεση. Ποτέ δεν ξέρεις!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις στα επαγγελματικά σου, αλλά καλύτερα να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που θα σου τάξουν. Να θυμάσαι πως σήμερα δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά ούτε και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, χωρίς όμως να βιαστείς να τις αποδεχτείς