Τι πρέπει να κάνεις πριν βάψεις τα νύχια σου

125

20\5\13

Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το βερνίκι νυχιών σου, δεν αρκεί. Χάρισε βελούδινη υφή και ενυδάτωση στο σημείο του σώματος που παρατηρούν όλοι οι άντρες.

Ποιο είναι το σημείο που προδίδει όσο κανένα άλλο την ηλικία μιας γυναίκας; Μα φυσικά τα χέρια. Εκεί δεν υπάρχει καμία σωτηρία ωραίες μου κυρίες. Γι’αυτό και θα πρέπει να προσέχουμε και να φροντίζουμε τα χέρια μας σαν τα μάτια μας.

Εδώ η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη: ενυδάτωση και θρέψη, θρέψη και ενυδάτωση! Γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να περνάει ούτε μια μέρα χωρίς να απλώνουμε στα χέρια μας, τουλάχιστον μια φορά, μια καλή ενυδατική και θρεπετική κρέμα.

Μάλιστα, για να μην το ξεχνάμε, καλό είναι να μας το υπενθυμίζουμε συνέχεια (πώς κάνουμε με το μπουκάλι με το νερό;). Έτσι, καλό είναι να έχουμε μια κρέμα στην τσάντα μας, μια δίπλα στο κομοδίνο μας, στο γραφείο μας κτλ. ώστε να μην έχουμε καμία απολύτως δικαιολογία.

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 κρέμες χεριών που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά και καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr