Τετάρτη 8/5 τα Ζώδια

197
Κριός
21/3-20/4

Φίλε Κριέ, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως σε συμπεριφορές από δικά σου άτομα, που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου, για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πολύ θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα με το ταίρι σου, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιό σου, σου χαρίζει μία πρόσθετη γοητεία και ομορφιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα σου φέρει θετικές εκπλήξεις, αγαπητέ Κριέ, και πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση για να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν και πολλά ζητήματα, που αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αν βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ξανασκέψου κάποιες προτάσεις.

Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, αν εξαιρέσεις τον εκνευρισμό, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, η σημερινή Τετάρτη θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η εύνοια που δέχεσαι από η θέση του Άρη στο ζώδιό σου, σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, στη δουλειά σου ίσως να προκληθούν κάποιες εντάσεις, μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς, και δεν θα βρεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βρεις λύσεις που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου για να νιώσεις λίγο καλύτερα.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, που είναι καλές για το ζώδιό σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώνεις και μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη σήμερα για τελευταία ημέρα στον Ταύρο, σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου. Αν είσαι ακόμη μόνος σου θα το δεις στο βλέμμα όσων θα σε πλησιάσουν. Μην μένεις άπραγος και κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, φίλε Δίδυμε, αφού αναπάντεχες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα απαιτήσουν να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα προβληματικά και θα χρειαστεί να δεις με σοβαρότητα κάποιες προτάσεις, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κατά τα άλλα, απόφυγε τα ανοίγματα και τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

Καρκίνος
22/6-22/7

Ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, καθώς οι καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα συνεχίζονται. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διευθετήσεις όσα προβλήματα υπήρχαν, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου, χωρίς να σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια του πώς θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πας μπροστά τη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο, γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και να μην το δεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγές, αλλά μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα. Μαζέψου όσο περισσότερο μπορείς, για να μην αγχώνεσαι αργότερα.

Λέων
23/7-23/8

Μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν, αγαπητέ Λέων. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, κάνε σήμερα ό,τι μπορείς για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου, φίλε Λέων. Οργάνωσε κάτι όμορφο για το αποψινό βράδυ και δώσε χαρά στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι θα πάρεις πολύ όμορφα συναισθήματα, ως αντάλλαγμα. Αν είσαι μόνος σου, η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στον Ταύρο ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να καταλήξουν σε μια πετυχημένη σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με τις ικανότητές σου θα τα ξεπεράσεις άνετα. Πρόσεξε τις συμφωνίες για νέες συνεργασίες και διάβασε οπωσδήποτε τα ψιλά γράμματα… Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα χρειαστεί καλή διαχείριση, για να τα κρατήσεις εκεί.

Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Τετάρτη θα σε βάλει σε σκέψεις, αγαπητέ Παρθένε. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις τις ευθύνες σου, για τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως ακριβώς θα ήθελες. Δεν χρειάζεται να σε πάρει από κάτω όμως, γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως θέλεις. Ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται όσα ζητάς και κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσεις τις ερωτικές και συναισθηματικές σου προσδοκίες. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να δρομολογήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις μαζί με τους συνεργάτες σου, σε προβλήματα που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεσα προγραμματισμό και δεν έχεις τα περιθώρια να τον καθυστερήσεις άλλο.

Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Ζυγέ, είναι αρκετά κρίσιμη προκειμένου να δρομολογήσεις  τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και με ηρεμία, να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να μην ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε, η Σελήνη στον Ταύρο από το μεσημέρι και μετά, ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, και σήμερα θα δεις κάποιες ιδέες σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους που σε διακατέχει.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θετική επίδραση της Αφροδίτης για τελευταία ημέρα στον Ταύρο, σε κάνει ακαταμάχητο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί αρκετές απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο. Άλλωστε, ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, θα σε σώσει και αυτήν την ημέρα αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, αυτή η Τετάρτη είναι άλλη μια μέρα, που η γοητεία και η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Με την Σελήνη στον Ταύρο από το μεσημέρι και μετά να σε ευνοεί, η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και υπεροπτικές συμπεριφορές, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σας. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγωνιάς καθόλου, γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε, μην συμβιβάζεσαι με μετριότητες…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, φίλε Τοξότη, τα διάφορα κακόβουλα σχόλια δεν θα λείψουν και αν αρχίσεις να απαντάς, θα καταλήξεις σε τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Κοίταξε τη δουλειά σου και κυρίως πώς θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που έχουν ξεφύγει λίγο.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η εύνοια των συνθηκών αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις μια χαλαρή Τετάρτη στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν αφήσεις να μπουν ανάμεσά σας άγχη και εντάσεις, όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Αιγόκερων, ετοιμάσου για μια περίοδο όπου θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά και θα λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Γενικά, τώρα είναι η ώρα για να τακτοποιήσεις τα περισσότερα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, τα οποία πρέπει να συμμαζέψεις άμεσα, αλλιώς θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις στο μέλλον…

Υδροχόος
20/1-19/2

Το άγχος θα σε συντροφεύει και τη σημερινή Τετάρτη, φίλε Υδροχόε, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Ωστόσο, αυτές οι καταστάσεις δεν χρειάζεται να σου γίνονται εμμονές. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μη χαλάς τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις μεγάλη αποδοχή, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Υδροχόε, η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα, αν διώξεις το άγχος σου να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις αρμοδιότητες. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Κοίταξε τις οικονομικές σου υποθέσεις και όλα όσα μπορείς να κάνεις, για να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά σου.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει, αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή Τετάρτη ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου, για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου δείξε διαλλακτική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και απόφυγε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Ξεκίνησε την ημέρα σου ήρεμα και χωρίς διαπληκτισμούς. Άλλωστε, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αφορούν την αύξηση των εσόδων σου και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να τις αξιοποιήσεις.