ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Συμβουλές για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

154

Απλοί τρόποι που εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα

Το να αποκτήσετε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα δεν θα πρέπει να σας φαίνεται αγγαρεία, καθώς υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να αποκτήσετε την επιδερμίδα που θέλετε.

Διαβάστε πώς μπορείτε να το επιτύχετε…

Να πλένετε το πρόσωπό σας κάθε βράδυ: Είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να αποκτήσετε μια υγιή επιδερμίδα.

Όλες οι διεργασίες στην επιδερμίδα μας γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, το οποίο σημαίνει πως η επιδερμίδα μας ανανεώνεται και καθαρίζεται μόνη της. Με το να πλένετε το πρόσωπό σας το βράδυ, ενισχύετε αυτή τη διαδικασία.

Να τρώτε υγιεινά: Η επιδερμίδα μας είναι ο καθρέπτης του οργανισμού μας. Εάν δεν κάνετε σωστή διατροφή, αυτό θα αντανακλάται και στην επιδερμίδα σας, με αποτέλεσμα να χάνετε τη φυσική σας λάμψη.

Να κοιμάστε αρκετά: Όπως αναφέρθηκε και πριν οι διεργασίες της επιδερμίδες σας γίνονται τη νύχτα, γι’ αυτό λοιπόν όταν κοιμάστε αρκετά, ο οργανισμός κάνει τις σωστές λειτουργίες και η επιδερμίδα σας θα διατηρείται υγιής.

Να γυμνάζεστε:
Η άσκηση βοηθάει στο να δυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς της επιδερμίδας μας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την επιδερμίδα του προσώπου μας αλλά και για το υπόλοιπο σώμα.

Να χρησιμοποιείτε αντιγηραντικές κρέμες:
Είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν προληπτική μέθοδο, που συνήθως έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Να καταναλώνετε βιταμίνη C: Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη βιταμίνη C για την επιδερμίδα σας, καθώς είναι απαραίτητο συστατικό για την ανανέωση των κυττάρων και χρησιμοποιείται ως κύριο συστατικό στην παραγωγή κολλαγόνου.

Πηγή: www.myworld.gr