Πολυτελείς διακοπές για κότες!

203

7\5\13

Το «Chicken Hotel» στην Κορνουάλη που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του προκειμένου να φιλοξενήσει… κοτόπουλα.

Το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο δημιουργήθηκε από τον 31χρονο αγρότη David Roberts, ο οποίος σκέφτηκε να προσφέρει κατάλυμα στις κότες και από τις κρατήσεις που έχει φαίνεται ότι η ιδέα του είναι απόλυτα επιτυχής.

«Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στα χωριά τους και αποφασίζουν να καλλιεργήσουν ένα κομμάτι γης που έχουν ή εκτρέφουν διαφόρων ειδών ζώα, μεταξύ των οποίων και κότες. Τι γίνεται, όμως, όταν φεύγουν για διακοπές; Ποιος θα φροντίζει τα κοτόπουλα;», αναρωτιέται ο David, δίνοντας παράλληλα και την απάντηση στα εύλογα ερωτήματα που δημιουργούνται σχετικά με την παράξενη αυτή επιχειρηματική του απόφαση!

Πρώην επιπλοποιός ο ίδιος κατασκεύασε πολύχρωμα κοτέτσια, όπου οι κότες απολαμβάνουν τη διαμονή τους και οι ιδιοκτήτες τους έχουν την ησυχία τους όπου κι αν βρίσκονται. Η τιμή είναι 2,75 λίρες ανά κοτόπουλο και περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ(!), μεσημεριανό και δείπνο!

Οι «πελάτες» μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους όλη μέρα μέσα την περιφραγμένη έκταση του ξενοδοχείου, να αναπτύσσουν κοινωνικές σχέσεις με άλλα κοτόπουλα(!) και να συγκεντρώνονται το βράδυ στα «δωμάτιά» τους για ύπνο.Όσο για τα αβγά τους; Αυτά μπαίνουν σε καλάθια και παραδίδονται στους ιδιοκτήτες κατά την αποχώρηση!

Πηγή:perierga.gr