Πέμπτη 30/5 τα Ζώδια

86
Κριός
21/3-20/4

Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, φίλε Κριέ, αλλά αυτή η περίοδος δεν είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι να βρεις το χρόνο, αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και, αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του, με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι κάτι καλό θα εμφανιστεί στη ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στο χώρο της δουλειάς σου η ημέρα θα σε ανταμείψει για τους κόπους σου και θα λάβεις αναγνώριση από τους συνεργάτες σου, σε όλα τα επίπεδα. Μόνο προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η οικονομική σου κατάσταση διανύει δύσκολη περίοδο και δεν έχεις περιθώρια για περιττές αγορές.


Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώθεις αρκετή πίεση, αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα ζητούν μια λύση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση, γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις, που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Όπως κι αν έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, άφησε πίσω σου όσο μπορείς τα άγχη και τις εντάσεις και μη μεταφέρεις την κακή σου διάθεση στη σχέση σου. Κράτησε αυτόν τον τομέα της ζωής σου προστατευμένο, για να σου προσφέρει σήμερα ευχάριστες στιγμές. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα. Αν νιώθεις παρόμοια, μην φοβηθείς να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, η δουλειά σου μπορεί να είναι σε μια στασιμότητα, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό σήμερα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και να σταθεροποιεί τα κεκτημένα σου. Προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Απόφυγε τα μπερδέματα και μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου, χωρίς να δελεάζεσαι από κάποιες οικονομικές προτάσεις.Δίδυμοι
21/5-21/6
Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ, αγαπητέ Δίδυμε, θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού μπορούν να λυθούν, αρκεί να υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και να προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο αυτά που θέλεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα, που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά ευχάριστα και θα νιώσεις πιο ήρεμος και αισιόδοξος, για να βάλεις μπροστά τα νέα σου σχέδια. Οι ανώτεροί σου, εκφράζουν τον θαυμασμό τους, αλλά την δεδομένη στιγμή πιθανόν να είναι αδύνατον να αυξήσουν το μισθό σου. Κάνε υπομονή, και θα έρθει κι αυτό με τη σειρά του.Καρκίνος
22/6-22/7
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που σε προβληματίζουν. Ειδικά σε θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται και μπορείς να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα σχέδια που ετοιμάζεις. Μην καταπιάνεσαι όμως με πολλά θέματα, τα οποία δεν επείγουν, γιατί θα αφήσεις πίσω άλλες προτεραιότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, είναι σε μια καλή μέρα, όπου οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητικές και θα σου δώσουν την ώθηση να κάνεις μια νέα αρχή, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι χρειάζεται και από εσένα κάποια προσπάθεια, για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση, φίλε Καρκίνε, και πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Τα έχεις καταφέρει περίφημα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά που έχουν απέναντί σου οι προϊστάμενοι και οι συνάδελφοί σου. Απομένει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να κάνεις κάποιες κινήσεις, που απαιτούν χρήματα.Λέων
23/7-23/8
Θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Λέων, απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Όσο για εσένα που αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου, γιατί κοντά σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς, αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, στον τομέα της δουλειάς σου η ημέρα θα είναι έντονη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι κάπως δύσκολη. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, αλλά πρέπει να εξετάσεις καλά όλα τα δεδομένα, προτού πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Φρόντισε να μην διαταράξεις αυτή την ισορροπία!


Παρθένος
24/8-22/9
Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν, αγαπητέ Παρθένε! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα, προκύπτουν και πάλι και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πολύ σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Αντίθετα, θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλα με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι, φτάνοντας στα όριά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, η σχέση σου χρειάζεται μία μικρή ανανέωση και η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα σε βοηθήσει σήμερα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να την αναθερμάνεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις τον σύντροφό σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Το ίδιο σκηνικό θα πρωταγωνιστήσει και στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου, μιας και η γοητεία σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύσετε τα άτομα που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, τα επαγγελματικά σου θα είναι σήμερα πολύ απαιτητικά, καθώς θα σου πέσει επιπλέον δουλειά και θα κουραστείς να διευθετήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Βάλε πρόγραμμα, για να τα προλάβεις όλα χωρίς να πάθεις πανικό. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και το επιπλέον άγχος, που μπορεί να σου προκαλέσουν.


Ζυγός
23/9-22/10
Καλό είναι σήμερα να ετοιμαστείς κατάλληλα για μια δύσκολη μέρα, φίλε Ζυγέ. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις, που θα σε αποσυντονίσουν. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός. Φρόντισε να μην δώσεις συνέχεια, για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Σου χρειάζεται… Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που αφορά σε άτομο του παρελθόντος. Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα σας φτιάξει το κέφι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πετύχεις λίγα πράγματα αν αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και το αποτέλεσμα θα είναι να ξεφύγεις αρκετά από τους στόχους σου. Άφησε στην άκρη τις σκέψεις που αφορούν στα οικονομικά σου και φρόντισε απλώς να είσαι ήρεμος. Έτσι, θα βρεις λύσεις σε όλα τα ζητήματα.Σκορπιός
23/10-22/11
Είναι κάποια θέματα, με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλησέ τους και ζήτα ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, αν αφήσεις τη γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και κοιτάξεις να περάσεις καλά, θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση σήμερα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο, που θα εισβάλει τώρα στη ζωή σου και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα σε ακολουθεί σήμερα η τάση για εκκαθάριση εκκρεμοτήτων και μπορείς να δεις έτσι ποια άτομα ή ποιες καταστάσεις στέκονταν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Μην κάνεις περιττά έξοδα και μην κλείσεις σήμερα οικονομικές συμφωνίες.


Τοξότης
23/11-21/12
Η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου θα σε βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση, αγαπητέ Τοξότη. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντα κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά, για να τα καταφέρεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι, που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές, αρκεί να μην αφήσεις το άγχος και την ένταση που νιώθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μέρη που κινείσαι, αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι;

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Τοξότη, στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να βρεις τις αιτίες που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου. Αν ανακαλύψεις τι φταίει, θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, για να μην ξεφύγεις πάλι…Αιγόκερως
22/12-19/1
Η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές, θα σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία και την ξεκούρασή σου και γέμισε τις μπαταρίες σου, για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, έχεις την υποστήριξη και τη βοήθεια του συντρόφου σου, στις δουλειές και τις εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και να το ανταποδώσεις, με κινήσεις που θα φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλλει στη ζωή σου, φρόντισε το βράδυ να φορέσεις τα καλά σου και να βγεις βόλτα στα καλοκαιρινά στέκια… όλο και κάποιο φλερτ θα προκύψει, που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, οι ιδέες σου σήμερα θα είναι προσοδοφόρες και οι ανώτεροί σου θα τις εκμεταλλευτούν δεόντως, για να αυξήσουν τα έσοδά τους. Ταυτόχρονα θα βελτιωθούν και τα δικά σου οικονομικά, με κάποια έξτρα χρήματα που θα εισπράξεις. Μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες αγορές, όσο και αν το επιθυμείς. Κλείσε τώρα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μην σε αγχώσουν περισσότερο στο μέλλον.Υδροχόος
20/1-19/2
Κάποιες καθυστερήσεις που θα προκύψουν σήμερα στα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε, δεν πρέπει να σε απογοητεύουν. Άλλωστε, οι αλλαγές που σου συμβαίνουν είναι αρκετές και δεν πρέπει να τις αγνοείς. Θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή για να φτάσεις τους υψηλούς στόχους που έχεις θέσει, αλλά μην το βάλεις κάτω, εξ αιτίας κάποιων μικρών εμποδίων που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μην αφήνεις το άγχος να μπαίνει εμπόδιο στη σχέση σου. Δείξε τα συναισθήματά που έχεις στον σύντροφό σου χωρίς να φοβάσαι, γιατί αυτό είναι ο μόνος τρόπος να λάβεις ανταπόκριση. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, ανοίξου λίγο στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν σήμερα, γιατί οι πιθανότητες να σου βγει σε καλό είναι πάρα πολλές…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η επαγγελματική σου ζωή πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, αρκεί να μην παρασυρθείς από την κακή σου διάθεση και κάνεις λανθασμένες επιλογές. Ζήτησε την γνώμη των συναδέλφων σου και μην διστάσεις να την ακολουθήσεις, αν το μυαλό και η κρίση σου σε μπερδεύουν. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.


Ιχθείς
20/2,20/3
Επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δεις άτομα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε ξαλαφρώσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορούν να είναι σε πολύ καλή φάση σήμερα, αν σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις και το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Αλλά και οι αδέσμευτοι, το να σκεφτείτε τι θέλετε, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο… Μην το καθυστερείτε, γιατί έτσι θα στρώσετε το δρόμο για την ερωτική σας αποκατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, μην αγχώνεσαι και μην αφήνεις κάποιες πιεστικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, να σε αποσυντονίσουν εντελώς. Βρες λίγο χρόνο για περισυλλογή και οργάνωσε καλύτερα τα σχέδια και τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.