ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Πέμπτη 16/5 τα Ζώδια!

178
Κριός
21/3-20/4


Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις μια διάθεση να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι, θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ, για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές. Μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, για να γίνεις πιο ελκυστικός…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Κριέ, και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.

Ταύρος
21/4-20/5


Πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα, που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει και αποφεύγεις να το διεκπεραιώσεις…

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στα αισθηματικά σου αρκετά από τα θέματα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε μια σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Μην χάνεις την αισιοδοξία και κυρίως, αν είσαι μόνος σου, μη χάνεις την πίστη σου σε κάτι καλό που έρχεται. Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων πολύ γρήγορα θα φέρει στο δρόμο σου το πρόσωπο που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες και θα δεις ότι οι καταστάσεις θα στραφούν υπέρ σου. Άλλωστε, τόσο οι συνεργάτες όσο και οι ανώτεροί σου έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειες και την εργατικότητα που επιδεικνύεις, για να προωθήσεις τα συμφέροντα της εταιρείας που εργάζεσαι. Μην βγεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα παραμονεύουν.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες, για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να θυμάσαι πως οι συνθήκες γύρω σου είναι ιδανικές, για να βρεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, καλύτερα να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην ανοιχτείς σε αλλαγές αμφίβολου αποτελέσματος. Η εποχή δεν ευνοεί κανενός είδους ρίσκο και πρέπει να ασχοληθείς με το να διατηρήσεις τα σημερινά δεδομένα της δουλειάς σου. Τα έξοδά σου θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους.
Καρκίνος
22/6-22/7

Υπάρχουν μικρά πρακτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, όταν δε νιώθεις καλά, αγαπητέ Καρκίνε. Άλλαξε κάποιες συνήθειες που σε κουράζουν και πρόσεξε περισσότερο τον εαυτό σου και τον τρόπο που ζεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση, αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Αν του εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, δεν θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Καρκίνε, αφού νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς με προσοχή, αλλά και αισιοδοξία τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου!Λέων
23/7-23/8

Η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της μέσα σου, αγαπητέ Λέων, κι αυτό σε κάνει σήμερα να δείχνεις ανανεωμένος και δημιουργικός. Διάφορες ιδέες, αρκετά ανατρεπτικές, θα περάσουν από το μυαλό σου και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικά, η δυναμική σου διάθεση λειτουργεί καταλυτικά και σε κάνει πολύ παραγωγικό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, θα θελήσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό φόρεσε το πιο ερωτικό σου χαμόγελο και μην καθίσεις στιγμή μέσα στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, λίγη προσοχή χρειάζεται στην εργασία σου, γιατί δεν μπορούν πολλοί να παρακολουθήσουν την ενεργητικότητα που έχεις κι αυτό σε εκνευρίζει. Μην προκαλέσεις εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές σου.Παρθένος
24/8-22/9

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου απέναντι στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι αυτά που ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό δώσε τον χρόνο που χρειάζεται, για να ωριμάσουν κάποια πράγματα. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα… φλερτ, γνωριμίες, αλλά και έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα έξοδα πάλι, δεν ευνοούνται καθόλου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός ως προς το πού ξοδεύεις και τι!!
Ζυγός
23/9-22/10

Αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και χωρίς καμιά εξέλιξη, αγαπητέ Ζυγέ, αρχίζουν σήμερα να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για εσένα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις είναι να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσεις για τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί, με ηρεμία και ψύχραιμη στάση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ζυγός, καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες. Μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δυναμικότητά σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, αποτελεί εγγύηση ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στη δουλειά σου. Προς το παρόν όμως, καλό είναι να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα. Επικεντρώσου σε γραφειοκρατικές και νομικές διαδικασίες, που ευνοούνται ιδιαίτερα.
Σκορπιός
23/10-22/11

Πολλά ζητήματα που σε εκνεύριζαν με τη στασιμότητά τους αρχίζουν τώρα να εξελίσσονται, φίλε Σκορπιέ, και αυτό σε ανακουφίζει σημαντικά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό για εσένα είναι ότι όλα παίρνουν την τροπή που θέλεις. Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις, αλλά και αλλαγές, θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Η ανεβασμένη διάθεση φυσικά θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ακόμα πιο άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με τον σύντροφό σου, αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία σε διάφορες μικροπαρεξηγήσεις άνευ ουσίας. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως η νέα γνωριμία θα έρθει, εκεί που δεν το περιμένετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, καλό είναι στη δουλειά σου να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη απόφαση και να μην ανοίγεσαι με ευκολία στον οποιονδήποτε που σε πλησιάζει. Άλλωστε, τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή σήμερα, για να καλύψεις έξοδα που έχουν γίνει στο παρελθόν.Τοξότης
23/11-21/12

Θα χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και ψυχραιμία, για να λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως, εκκρεμότητες τους παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να δώσεις τη λύση στα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες ευνοούν σήμερα αρκετές διευθετήσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, αν δεν αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σε επηρεάσουν, όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και μην απογοητεύεσαι, επειδή ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή σου, γιατί πολύ σύντομα η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι πολύ όμορφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, τα θέματα που καθυστερούν μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να φερθείς επιπόλαια. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να αποσπάσει τη συγκέντρωσή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και σε αυτόν τον τομέα.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η αποφασιστική σου στάση θα πάρει το πάνω χέρι και όσα θέλεις να κάνεις, θα τα πετύχεις μόνο αν δεν σε επηρεάσει η ένταση που μπορεί να νιώθεις, προκειμένου να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Ιδιαίτερα ό,τι προέρχεται από το παρελθόν, πρέπει να τελειώνει άμεσα, γι’ αυτό μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει να κλείσεις διάφορα θέματα. Πάντως η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να ανακόψουν την πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι σήμερα να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει με τρόπο αυθόρμητο. Έτσι, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε όλες τις δυσκολίες που πιθανόν να εμφανιστούν. Κάποιες στιγμές τα πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν μια θετική τροπή.
Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Η καλή σου διάθεση και η όρεξη για επικοινωνία, σε κάνουν αξιαγάπητο και περιζήτητο. Αν κάποια πράγματα σε στενοχωρούν ή καθυστερούν να υλοποιηθούν, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα μπορεί να σε σαμποτάρουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου μέχρι το βράδυ, αφού κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, είναι καιρός να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση. Όλα πάνε καλά ακόμα και στα οικονομικά σου, αρκεί να είσαι έτοιμος για έκτακτες καταστάσεις.
Ιχθείς
20/2,20/3

Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, φίλε Ιχθύ, τώρα αρχίζουν και εξαλείφονται και δίνουν τη θέση τους στην εξέλιξη των πραγμάτων, με τρόπο μάλιστα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Άφησε τα πράγματα να προχωρήσουν και μην είσαι ανυπόμονος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, βάλε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός, αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση. Διεκδίκησε με όμορφο τρόπο αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου η δυναμική σου στάση θα καταπλήξει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Όσα θέματα χρειάζονταν συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορούν να διεκπεραιωθούν. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να μπουν σήμερα σε μια σειρά