Μουσική βραδιά για την στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»

195

27\5\13

Το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα Pharmaκλήδες διοργανώνει εκδήλωση υποστήριξης προς τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, στις 21:30 μ.μ. στους Αμπελώνες Μάρκου (1ο χλμ. Παιανίας – Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής).

Για όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

  • για προσκλήσεις με την κα Κατερίνα Νικολή, τηλ.: 210 66 04 309
  • για λαχνούς με την κα Μαριλένα Ταπεινού, τηλ.: 210 66 04 305

Το συγκρότημα Pharmaκλήδες, δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των εργαζομένων της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Pharmathen, με την συνεχή στήριξη από την διοίκηση της εταιρείας.

Πήρε «σάρκα και οστά» το 2007 και αποτελείται από εργαζόμενους στην εταιρεία, οι οποίοι μέσα από το ταλέντο τους, την αγάπη τους για την μουσική και την πρόθεσή τους για ενεργό συμμετοχή στη δημιουργία «ενός κόσμου που θα θέλαμε να ζουν τα παιδιά μας», στηρίζουν πάντα εθελοντικά το έργο Συλλόγων και Οργανώσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και κοινωνική προσφορά.

Το μουσικό συγκρότημα , απαρτίζεται από τους: Σπύρο Κουτσούρη (φωνητικά), Ευάγγελο Καραβά (μπάσο, φωνητικά), Κωνσταντίνο Κοτζιά (μπουζούκι, φωνητικά), Γιάννη Καραβά (μπουζούκι, φωνητικά), Γιώργο Μουμούρη (κιθάρα), Βασίλη Τσαπατώρη (πλήκτρα), Λουίζα Κωνσταντή (φωνητικά), Άννα Μουτάφογλου (κρουστά, φωνητικά), Δημήτρη Χατήρα (ντραμς) και Λίνα Γιούργα (φωνητικά).

Οι Pharmaκλήδες στα έξι χρόνια «δράσης» τους, έχουν επανειλημμένα στηρίξει με την παρουσία τους το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, του Συλλόγου Φλόγα, Αθλητικών Συλλόγων, Τοπικών Φορέων (ΚΑΠΗ, σχολεία, εκπολιτιστικοί σύλλογοι κ.α.), ενώ συχνά γνωστοί μουσικοί και καλλιτέχνες – φίλοι των Pharmaκλήδων συμμετέχουν και ενισχύουν αυτές τις προσπάθειες.