Δωρεάν εξετάσεις για το Σύνδρομο Υπερλειτουργικής Κύστης

224

23\5\13

Με το σύνθημα «Γιατί να αλλάζεις ακόμα πάνες, όταν μπορείς να αλλάξεις ζωή», η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ) υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την Ακράτεια και το Σύνδρομο Υπερλειτουργικής Κύστης.

Αν και πρόκειται για μια νόσο που επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα του πάσχοντος και υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής του, υπολογίζεται πως πάνω από το 50% των ασθενών δεν συμβουλεύεται τον ειδικό ουρολόγο και κρύβει το πρόβλημά του, υποφέροντας.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία και μέλη αυτής πραγματοποιούν δωρεάν ουρολογικούς ελέγχους για την ακράτεια σε όλη την Ελλάδα, για άνδρες και γυναίκες, από τη Δευτέρα 27 έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην ειδική γραμμή της ΕΟΕ, στο τηλέφωνο 21 21 21 1050 (αστική χρέωση), καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 21.00, για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα συνεργαζόμενα ιατρεία και νοσοκομεία που συμμετέχουν στους δωρεάν ελέγχους.