Δευτέρα 27/5 τα Ζώδια

189

Κριός
21/3-20/4

Αρκετά γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Αναλογίσου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά, αλλά και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα, θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μην δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δεν θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα… οπότε άδικος ο κόπος σου!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν σε κουράζει κάτι τέτοιο, φίλε Ταύρε. Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έξοδα σου να μειώνονται.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσα σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία που αναζητάς. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους, υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Καρκίνος
22/6-22/7
Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, φίλε Καρκίνε, και μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι περισσότερο ανοιχτός σε νέες απόψεις και λιγότερο ισχυρογνώμων και απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τον εκνευρισμό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δεν θα χάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως, με μια καλή διαχείριση, καταφέρεις να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα.

Λέων
23/7-23/8
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές που σκέφτεσαι, φίλε Λέων. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, μη χάνετε τη θετική σας διάθεση και μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε από το σπίτι σας και γνωρίστε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει, σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού και σε έχουν αγχώσει ιδιαίτερα.

Παρθένος
24/8-22/9
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς στα όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου με δυναμικότητα και χωρίς άγχος, και θα κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μίλα στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα είναι άψογα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος σου, είναι ευκαιρία να βρεθείς με καλούς φίλους και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και να σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα προκύψουν κάποια προβλήματα λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Δία, και οι δύο από το ζώδιο των Διδύμων, αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια αρκετά ικανοποιητική μέρα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.

Ζυγός
23/9-22/10
Η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό, φίλε Ζυγέ, θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα σήμερα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις, ζωτικής σημασίας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, αγαπητέ Ζυγέ, και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις, που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν σήμερα, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα εξελιχθούν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν αρκετά καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεσαι.

Σκορπιός
23/10-22/11
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, προκειμένου να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα και βαδίζεις στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, για να δεις πιο θετικά τη ζωή σου και να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Σκορπιέ, η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα, αν θέλεις να παραμείνουν έτσι.

Τοξότης
23/11-21/12
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, αφού με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει η Αφροδίτη, που είναι στους Διδύμους και σε ευνοεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές στην καριέρα σου, φίλε Τοξότη. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα πάρεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σε κάνουν ταυτόχρονα να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη! Όσο για σένα, που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες αλλαγές, φίλε Αιγόκερε, που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να μείνουν σε μια ισορροπία.

Υδροχόος
20/1-19/2
Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Υδροχόε. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου, για να μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Όσο δύσκολα κι αν σου φανούν στην αρχή, με σκέψη και υπομονή μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις, φίλε Υδροχόε. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, τα οποία βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

Ιχθείς
20/2,20/3
Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και θα σου προκαλέσει τάσεις απομόνωσης από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να προχωρήσεις σε μία ουσιαστική εσωτερική ανασκόπηση, αλλά προσοχή, να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για τα θέματα, που αφορούν στην κοινή σας ζωή. Αν παραμένεις αδέσμευτος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική επανεμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγε να βρεθείς μαζί του και κοίταξε μπροστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που κυνηγάς. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.