Το νεσεσέρ του γραφείου

104

19\4\13

Δεν χρειάζεται να κουβαλάς πολλά πράγματα μαζί σου…

-Ένα ενυδατικό κραγιόν σε κοραλί ή ροδακινί χρώμα, μπορεί να έχει διπλή δράση: και να φωτίσει τα χείλη και να χρησιμεύσει σαν ρουζ (βάζεις λίγο στα ακροδάχτυλα και το εφαρμόζεις σαν ρουζ σε κρεμώδη μορφή)

-Ένα κονσίλερ μπορεί να διώξει σε δευτερόλεπτα τα σημάδια της κούρασης. Φρόντισε να επιλέξεις ένα μόλις μισό τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση του μέικ απ που φοράς στο υπόλοιπο πρόσωπο. Επίσης, να ξέρεις πως τα κονσίλερ σε πιο πορτοκαλί απόχρωση καλύπτουν καλύτερα τους μαύρους κύκλους.

-Μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Και ενυδατώνει το δέρμα και χαρίζει ελαφρύ χρώμα, παίρνοντας μάλιστα τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα! Τιπ: αν χρησιμοποιήσεις κρέμα με χρώμα πρώτα φοράς αυτή και μετά τονίζεις τα ζυγωματικά, χρησιμοποιώντας το κραγιόν σου και σαν ρουζ.

-Μην ξεχάσεις τα σωτήρια μαντηλάκια καθαρισμού! Σε περίπτωση που βάφεσαι αρκετά πριν πας στο γραφείο με αποτέλεσμα να ενδέχεται μέσα στη μέρα να μουτζουρωθεί η σκιά ή το μολύβι σου, είναι ο ιδανικός τρόπος για να καθαρίσεις και να διορθώσεις ό,τι χρειάζεται χωρίς να χρειάζεσαι βαμβάκι και κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ. Επίσης, είναι ιδανικό προϊόν για να απομακρύνεις τον ιδρώτα αν χρειαστεί, πριν βάλεις αποσμητικό

-Ασποσμητικό! Εννοείται πάντα απαραίτητο μαζί μας, γιατί λίγο η έντονη ζέστη σε κάποιους ερργασιακούς χώρους, λίγο το στρες ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από την κακοσμία.

-Φαρμακευτικές παστίλιες για ευχάριστη αναπνοή. Πιο σημαντικό και από το άρωμά σου είναι η αίσθηση που δημιουργείς όταν μιλάς σε κάποιον από κοντά, πόσο μάλλον όταν είναι να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία.

ΠΗΓΗ: www.faysbook.gr