Τετάρτη 10/4\13 τα Ζώδια

177
Κριός
21/3-20/4

Φίλε Κριέ, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, σκέψου τι έχεις να του πεις και μην λες πράγματα εν βρασμώ ψυχής, που μπορείς να μετανιώσεις. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου, για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και θα… πιάσει χώρο στο κρεβάτι σου!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Κριέ, τις οποίες δεν μπορείς να τακτοποιήσεις όλες μαζί. Βάλε ένα πρόγραμμα, που θα σε κατευθύνει. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα, που μετά θα γίνουν άγχος.

Ταύρος
21/4-20/5

Η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε, αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βγες έξω με φίλους και χαμογέλασε, απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν, αντιθέτως θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, μείνε ψύχραιμος ό,τι κι αν συμβεί και μην παρεκτραπείς μα συμπεριφορές που θα βλάψουν την εικόνα σου, αλλά και το κλίμα συνεργασίας που έχεις δημιουργήσει. Στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς, αφού σήμερα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε το θετικό κλίμα, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Δίδυμε, στη δουλειά σου πρέπει να διώξεις το άγχος, για να πάνε καλά τα πράγματα. Μέσα στον πανικό, δεν θα κάνεις τις σωστές κινήσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Αλλά και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν χρειαστεί να κλείσεις συμφωνίες, προσπάθησε να τις αναβάλεις για αργότερα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με τη Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Κριού, και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις, που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης, θα έχεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να είσαι έτοιμος σήμερα για φλερτ. Απόψε, κάποια πρόσωπα θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για κάθε εξέλιξη ή ευκαιρία, που θέλει ειδικούς χειρισμούς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Λέων
23/7-23/8

Οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, φίλε Λέων, θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σου καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ, γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου, αυτή είναι μία ημέρα που η γοητεία σου κάνει θραύση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις μια ευέλικτη στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Με ψυχραιμία θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις και θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, γι’ αυτό βάλε ένα καλό πρόγραμμα και ακολούθησέ το, για να μην αγχωθείς αργότερα από τα χρέη που θα έχεις μαζέψει.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αγαπητέ Παρθένε, γιατί η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στον Κριό, σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα, δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα συναντήσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις, φίλε Παρθένε. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάποιες προτάσεις, για να μην υποκύψεις σε παγίδες. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Με προσοχή, κάνε κάποιες κινήσεις που θα σου φέρουν έσοδα και θα σε ανακουφίσουν.

Ζυγός
23/9-22/10

Οι σκέψεις που κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Κριού, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει, κυρίως σε ό,τι αφορά σε θέματα από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μίλα ανοιχτά σήμερα στον σύντροφό σου και μην κρύβεσαι πίσω από τα προβλήματα. Είναι καιρός να τα λύσεις όλα, μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Όσο για σένα, φίλε Ζυγέ, που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την ημέρα σου για να βρεθείς με φίλους και παλιούς γνωστούς. Οι άνθρωποι αλλάζουν!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Ζυγός, να ξέρεις ότι τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά χρειάζεται να ηρεμήσεις λίγο και να διώξεις το άγχος, γιατί η κούραση μόνο σε κακό θα οδηγήσει την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου έχουν εξελίξεις, τις οποίες πρέπει να σκεφτείς καλά, πριν βγάλεις συμπεράσματα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Τετάρτη θα είναι πολλές, αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις και από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοια της μέρας, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με καλή διάθεση και κατανόηση. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει τρόπος να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην είσαι ξεροκέφαλος. Οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας, για να γνωρίσετε κάποιο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, οι όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν, μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς άγχος και πίεση, αρκεί να είσαι λογικός και διαπραγματεύσιμος. Μην αφήνεις την επιθυμία για περιττές σπατάλες να σε κυριεύσει, γιατί ήδη βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική θέση.

Τοξότης
23/11-21/12

Υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στη ζωή σου, φίλε Τοξότη, και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι καλή μέρα αυτή η Τετάρτη για τη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, προκειμένου να ξεπεράσεις αμφιβολίες, σχετικές με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να αποφασίσεις να γίνεις πιο τολμηρός και δυναμικός, αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτήν το γρηγορότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, αν είσαι Τοξότης. Αν αφήσεις κάποιες μαύρες σκέψεις στην άκρη, θα δεις ότι όλα μπορούν να κινηθούν υπέρ σου. Άλλωστε, η δουλειά που έχεις ήδη κάνει είναι πολύ σημαντική και είναι λίγες οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν από το πρόγραμμα σου. Τα οικονομικά σου, ωστόσο, θέλουν προσοχή. Μην ξοδεύεις χωρίς να σκέφτεσαι!!!

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό, ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μίλα με τον άνθρωπό σου και προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα. Το να του εκφράσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σου, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αλλά ενδιαφέροντος προς τη σχέση σας. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου και να σιγουρευτείς πρώτα για τα δικά του συναισθήματα, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όσο πιο γρήγορα τελειώνεις με υποχρεώσεις από το παρελθόν, τόσο πιο άμεσα θα νιώσεις ικανοποιημένος με την πορεία της δουλειάς σου. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και τις νέες συνεργασίες. Καλύτερα να πάρεις λίγο χρόνο, για να σκεφτείς πριν απαντήσεις.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις υπομονή, φίλε Υδροχόε, γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσει σαν τα τακτοποιείς. Μην κάνεις άλλες περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν τακτοποιήσεις αυτά που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό στον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα, αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, αποκάλυψε την τρυφερή σου πλευρά και θα έχεις άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις με προτάσεις και ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή και καλή διαχείριση, για να μην χάσεις τη σειρά σου.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, είναι μία καλή μέρα αυτή η Τετάρτη για εσένα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Όσο για σένα που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Κριό σε βοηθά σημαντικά, για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, άφησε τις αλλαγές για αργότερα. Προς το παρόν, συγκεντρώσου στα άμεσα ζητήματα και μην αγχώνεσαι, γιατί έτσι αποσυντονίζεσαι. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τελειώνεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, για να βάλεις μια σειρά, που θα σε ακολουθεί από εδώ και πέρα.