Ποιο μακιγιάζ προτιμούν οι άντρες;

217

12\4\13

Οι άντρες έχουν πια εμπεριστατωμένη άποψη γύρω από το μακιγιάζ! Δεν τους αρέσουν οι υπερβολές αλλά δεν αρκούνται και στο φυσικό μακιγιάζ που επικρατούσε παλιότερα. Δες τι του αρέσει να βλέπουν…

1. Χωρίς καθόλου μακιγιάζ
Είναι το νούμερο 1 στις προτιμήσεις τους. Τους αρέσεις με καθαρό και περιποιημένο δέρμα που δεν χρειάζεται το make-up για να αναδειχθεί η ομορφιά του! Συν του οτί μπορούν να σε αγγίζουν συνέχεια στο πρόσωπο χωρίς να φοβάσαι ότι θα σου χαλάσουν το μακιγιάζ.

2. Smokey eyes
Κλασικό κι αγαπημένο. Λατρεύουν το μυστήριο που αποπνέεις όταν βάφεις τα μάτια σου με αυτό το τρόπο!

3. Ανοιχτόχρωμη σκιά, απαλό κραγιόν
Τους αρέσει, κι αυτό είναι μια έκπληξη γιατί δεν φανταζόμασταν ότι το προσέχουν, όταν φοράς ανοιχτόχρωμη σκιά στα μάτια και ένα κραγιόν σε απαλές αποχρώσεις! Τους αρέσει γιατί αυτό το μακιγιάζ σε κάνει να λάμπεις.

4. Μαύρο μολύβι
Το μαύρο μολύβι khol σου προσδίδει κάτι το άγριο σττο βλέμμα σου που τους ξετρελαίνει!

5. Ελαφρύ μακιγιάζ
Κι όταν λένε ελαφρύ το εννοούν. Ελάχιστο make-up ώστε να μην φαίνεται “παστωμένο” το δέρμα σου, λίγο ρουζ και μάσκαρα! That’s it!

6. Κόκκινο κραγιόν
Έπρεπε να το περιμένεις! Λατρεύουν το κόκκινο χρώμα στα γυναικεία χείλη, αλλά τώρα τελευταία έχουν εξοικειωθεί και με τα πιο ζωηρά χρώματα!

7. Cat eyes
Η λεπτή γραμμή eye liner που θυμίζει λίγο τα ’50s είναι μέσα στις προτιμήσεις τους καθώς τους βγάζει κάτι παιχνιδιάρικο, κάτι που θυμίζει pin up girls!

ΠΗΓΗ:www. faysbook.gr