Οργάνωσε το νεσεσέρ με 4 απλές κινήσεις

97

4/4/13

Η ώρα που δεν ήθελες να έρθει, έφτασε. Μην το αναβάλλεις άλλο. Όσο πιο οργανωμένο έχεις το νεσεσέρ με τα προιόντα του μακιγιάζ τόσο πιο εύκολη θα γίνει και η διαδικασία.Θα κερδίσεις χρόνο αλλά και περισσότερες επιλογές αφού θα ανακαλύψεις προιόντα που έχεις ξεχάσει.

Άλλωστε δεν έχεις βαρεθεί να ψάχνεις τα καπάκια από τα μολύβια σου, να λερώνεις το νεσεσέρ με μεικ απ και να βρίσκεις το τσιμπιδάκι για τα φρύδια καρφωμένο στην πούδρα σου; Λοιπόν, είσαι έτοιμη; Ξεκινάμε!

1. Προσέχεις για να έχεις: ένα νεσεσέρ από ναίλον υλικό είναι προτιμότερο από ένα δερμάτινο ή υφασμάτινο για τον απλούστατο λόγο ότι καθαρίζει πολύ πιο εύκολα. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να τοποθετείς μια φορά την εβδομάδα ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ μέσα στο νεσεσέρ ώστε να είσαι ετοιμοπόλεμη όταν προκύπτουν τα μικρο-ατυχήματα.

2. Διπλό τσεκάρισμα:
Ακούγεται απλό αλλά καμία από εμάς δεν το κάνει. Για να αποφύγεις τις κακοτοπιές τσέκαρε προσεκτικά αν έχεις σφραγίσει και κλείσει καλά το καπάκι από κάθε συσκευασία. Για τα προϊόντα που είναι σε υγρή μορφή καλό είναι να έχεις ένα ξεχωριστό πλαστικό τσαντάκι με φερμουάρ.

3. Στη θέση τους: Τα πινέλα είναι συνήθως ότι πιο ατίθασο κυκλοφορεί μέσα στο νεσεσέρ και εμφανίζονται πάντα εκεί που δεν το περιμένεις. Γι’αυτό τοποθέτησέ τα είτε στις ειδικές θήκες που κυκλοφορούν για πινέλα είτε σε μια διάφανη συσκευασία με φερμουάρ για να βρίσκεις εύκολα το πινέλο που ψάχνεις.

4. Ξανά και ξανά: Τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, επανέλαβε τα παραπάνω βήματα. Άδειασε το νεσεσέρ, γύρισέ το από την ανάποδη και καθάρισέ το.

Δες τι δεν χρησιμοποιείς και βάλτο σε ένα άλλο νεσεσέρ. Βάλε τάξη στα προιόντα και μην κρατάς πράγματα που δεν πρόκειται να φορέσεις μέχρι τον επόμενο μήνα.

ΠΗΓΗ: www.faysbook.gr