Μ. Τρίτη 30/4\13 τα Ζώδια

276
Κριός
21/3-20/4


Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, φίλε Κριέ, και θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, φόρα το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο, γιατί αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, μπορεί να μην φανούν από την αρχή τα θετικά κάποιων αλλαγών στη δουλειά σου, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών, ευνοούνται.
Ταύρος
21/4-20/5


Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, φίλε Ταύρε. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα χωρίς περαιτέρω αναβολές. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούν σήμερα η Σελήνη με τον Άρη, τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα σου φέρουν πολύ ευχάριστα γεγονότα. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ταύρε και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η καρδιά και όχι η λογική σου!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, όμως θα πρέπει κι εσύ να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου… μην ξεχνιέσαι!

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αρκεί να διώξεις κάποιες αυταρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Απόφυγε να κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σου, αγαπητέ Δίδυμε. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.Καρκίνος
22/6-22/7

Περνάς πολλά προβλήματα και καταστάσεις, που προσπαθείς να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Καρκίνε. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, φίλε Καρκίνε, και θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.


Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, ο Ήλιος από τον Ταύρο πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον φιλικό σου Κριό και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις ώστε να μην πελαγοδρομήσεις μετά. Με σταθερά και καλώς μελετημένα βήματα, μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Λέων, και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις την κατάλληλη παρέα για να συνεχίσεις τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, από την υπερβολική αισιοδοξία που θα σε χαρακτηρίζει.


Παρθένος
24/8-22/9

Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, αγαπητέ Παρθένε, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Με τον Ήλιο από τον Ταύρο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, η Μ.Τρίτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, για να περάσετε καλά οι δύο σας, μακριά από τρίτα πρόσωπα και να μιλήσετε λίγο γι’ αυτά που σας απασχολούν. Μην διστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά και η αλήθεια είναι ότι το έχετε ανάγκη. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ευνοεί, για να σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος. Τη σημερινή ημέρα θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, που πρέπει να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που έχεις σκεφτεί. Στα οικονομικά σου θα βγουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.Ζυγός
23/9-22/10

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου, φίλε Ζυγέ, και καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς λογικά και συγκρατημένα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αγαπητέ Ζυγέ. Η ημέρα όμως, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο και τον Ήλιο από το ίδιο ζώδιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον φιλικό σου Κριό, είναι αρκετά ευνοϊκή ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου πρέπει να δουλέψεις ομαδικά για να έχεις γρήγορα αποτελέσματα σε μία υπόθεση που σε απασχολεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις κιόλας.Σκορπιός
23/10-22/11

Η θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό έρχεται σήμερα να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά, αγαπητέ Σκορπιέ. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα φτάσεις στην επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και σε ό,τι κάνεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά μέχρι εκεί!!!


Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Τοξότη. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειές του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας, αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε. Επιβάλλεται να γίνετε πιο κοινωνικοί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου πρέπει να κάνεις πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, φίλε Αιγόκερε, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε σήμερα την εύνοια που σου στέλνει η θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό και μην παρατάς τις προσπάθειες λίγο πριν το τέλος!

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν ενδιαφέρουν τον σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ακόμη στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι, που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και διόρθωσέ το άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.


Υδροχόος
20/1-19/2

Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα, φίλε Υδροχόε, και προπάντων μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η θετική όψη του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, θα σε επηρεάσει θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να απομακρυνθείς από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην παρεκκλίνεις λοιπόν για κανέναν λόγο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το κατάλληλο ταίρι, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου. Τότε δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα, που μπορεί να σου προσθέσουν περισσότερα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.


Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση, θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, πρέπει να γίνεις πιο δοτικός και τρυφερός με τον σύντροφό σου, ώστε να αισθάνεται και αυτός ασφαλής μαζί σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχεις μόνο εσύ ανάγκες και ανασφάλειες, αλλά και εκείνος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου περάστε ένα ευχάριστο απόγευμα, παρέα με τους πολύ καλούς σας φίλους και μιλήστε για όλα όσα σχεδιάζετε να κάνετε από εδώ και στο εξής. Οι συμβουλές τους θα αποδειχθούν πολύτιμες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει, θα είναι πολύ καλό και με καλές προοπτικές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τελειώνεις με κάποια χρέη του παρελθόντος, που σε κυνηγούν ακόμη.