Μέθοδοι για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας

173

30\4\13

Οι τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Ακόμη και οι celebrities ταλαιπωρούνται από την κυτταρίτιδα. Κι αυτό γιατί η δημιουργία της δεν οφείλεται μόνο στη διατροφή.

Περισσότερη είναι η ζημιά που προκαλούν η καθιστική ζωή, οι διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, οι ορμονικές δυσλειτουργίες, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Κι αν μέχρι λίγα χρόνια πριν θεωρείτο κανόνας ότι η κυτταρίτιδα δεν μπορεί να εξαφανιστεί πλήρως χωρίς να περάσετε από το τραπέζι του χειρουργείου, σήμερα αυτό είναι εφικτό.

Ακόμη και τα προχωρημένα στάδια κυτταρίτιδας μπορούν να ομαλοποιηθούν θαυμάσια με τις νέες αναίμακτες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Celludrop: Κρυολιπόλυση

Μια νέα μέθοδος που επιτίθεται στο αποθηκευμένο λίπος με ραδιοσυχνότητες και το παγώνει. Η μέθοδος ονομάζεται Celludrop και συνήθως απαιτούνται 6 επισκέψεις διάρκειας 30 λεπτών, με το κόστος ανά συνεδρία να μην ξεπερνά τα 80 ευρώ.

Cavitation: Αναίμακτη λιποαναρρόφηση

Η τεχνολογία Cavitation είναι μια μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης, που ανασχηματίζει τη σιλουέτα και εξαφανίζει πόντους από μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η απώλεια πόντων ξεκινά από 2 πόντους και φθάνει έως τους 10, ενώ αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας. Το κόστος είναι 80 ευρώ και απαιτούνται 8 επισκέψεις.

Cellulite Drainag: Με αιθέρια έλαια

Η Cellulite Drainage είναι μια θεραπεία σώματος για τη μείωση της κυτταρίτιδας με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια για τη βελτίωση της κυκλοφορίας, τη μείωση της κυτταρίτιδας και την απαλλαγή από τα βαριά, πρησμένα πόδια. Εφαρμόζεται με μηχάνημα lymphdrainage και λεμφική χειρομάλαξη.

Τα ενεργά συστατικά της θεραπείας είναι αγνά αιθέρια έλαια βοτάνων που συμβάλλουν στη μείωση της κυτταρίτιδας και του λιπώδους ιστού και στη γενική αποτοξίνωση και αναζωογόνηση όλου του σώματος. Το κόστος της θεραπείας είναι 49 ευρώ και απαιτούνται 6 συνεδρίες.

Για καλύτερα αποτελέσματα:
Ελαττώστε ή κόψτε το κάπνισμα, γιατί εμποδίζει την καλή κυκλοφορία του αίματος, πίνετε καθημερινά 8 με 10 ποτήρια νερό και ασκηθείτε!

Πηγή: omorfamystika.gr