Κυριακή 7/4\13 τα Ζώδια

162
Κριός
21/3-20/4

Σήμερα ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο από ό,τι συνήθως, αγαπητέ Κριέ, και να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους τόλμημα ή εγχείρημα και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις, θα μείνεις έκπληκτος από τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, μην σκέφτεσαι αρνητικά για κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν συμβεί στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά ζητήματα, που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, πάρε την απόφαση να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου κάνει το τελευταίο διάστημα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βγες έξω μαζί του να διασκεδάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και εντάσεις θα κυριαρχούν σήμερα, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ταύρος
21/4-20/5

Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, αγαπητέ Ταύρε, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση, για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Άλλωστε, με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου και με επιμονή, θα δεις τα σχέδιά σου να βρίσκουν την εφαρμογή τους. Εμπιστεύσου τις έγνοιες σου σε δικά σου άτομα. Με τη συμβουλή τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να ελέγξεις τα νεύρα που έχεις, φίλε Ταύρε, και μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο και αιτία. Φρόντισε να τον πλησιάσεις περισσότερο, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε. Όσο για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε έτσι μέχρι να συναντήσεις το άτομο που σου αξίζει και μην χάνεις τον χρόνο σου σε φλερτ χωρίς νόημα και σκοπό. Απλώς θα απομείνεις με μία αίσθηση κενού…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται και αισθάνεσαι πιο ήρεμος. Πριν βγάλεις συμπεράσματα, βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις καταλάβει τις προθέσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη, όμως θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν σήμερα τα σχέδιά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, αν είσαι Δίδυμος, θέλει οργανωμένες κινήσεις από την μεριά σου, αν θέλεις να τον βελτιώσεις και να μην μένεις στα ίδια και τα ίδια. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι μπορείτε τώρα να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αφού η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές, φίλε Δίδυμε. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με προσεχτικές και φειδωλές κινήσεις όμως, μπορείς να τα βάλεις σε μία τάξη.

Καρκίνος
22/6-22/7

Μεταβατική θα είναι η ημέρα για σένα, φίλε Καρκίνε, με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη (και οι δύο πλανήτες από το ζώδιο του Κριού), να σε βάζουν σε σκέψεις. Σταμάτα την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με περισσότερη θετικότητα, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι στο δικό σου χέρι να ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, αγαπητέ Καρκίνε, να φορτώσεις τον σύντροφό σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις και θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, σήμερα θα έχεις μία πρόσκληση από ένα φιλικό σου πρόσωπο, για ένα τρυφερό τετ ατ τετ. Μην του το αρνηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Kαρκίνος, στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητά σου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσει τις λύσεις εκείνες, που θα πάνε την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων
23/7-23/8

Οι καταστάσεις είναι πολύ καλές, αγαπητέ Λέων, αυτήν την Κυριακή για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, φίλε Λέων, και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί από άλλα θέματα. Αν αυτή την στιγμή είσαι μόνος σου, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή, που θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό, με πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η Κυριακή είναι ιδανική για να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια και σε πιο πρακτικές δουλειές, που έχεις παραμερίσει. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις που σε περιβάλλουν και να τις διορθώσεις, με την βοήθεια των δικών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, καλό θα είναι να ξεπεράσεις επιτέλους τις προβληματικές καταστάσεις που ανήκουν ολοκληρωτικά στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από την μοναξιά, να θυμάσαι ότι το καθετί θέλει το χρόνο του για να ωριμάσει, γι’ αυτό μην πέφτεις με τα μούτρα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Κινήσου ήρεμα και δώσε χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις τις καταστάσεις, που αυτή την περίοδο σε αγχώνουν πάρα πολύ. Η ενέργειά σου όμως θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος, αλλά και παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα, από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, με την γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία, μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά… και την καρδιά σου επίσης!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, φίλε Ζυγέ, που δεν θα ξέρεις πώς να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την Κυριακή θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και σε ένα κύκλο επαφών, με σκοπό να τροποποιήσεις πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Μην χαλαρώνεις καθόλου και μην αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις αυθόρμητα, χωρίς να τις σκεφτείς. Κινήσου με προγραμματισμό, χωρίς να κάνεις λάθος κινήσεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που τραβούν πίσω τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, φίλε Σκορπιέ, και σου χαρίζει τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Μίλησε για όλα όσα σχεδιάζεις και θα έχεις την συμπαράστασή του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα, που θα εισβάλλει τώρα στη ζωή σου και θα την αναστατώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου κινήσου αργά και σταθερά, αν είσαι Σκορπιός. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και πρέπει να έχεις το νου σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Τοξότης
23/11-21/12

Την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, που θα φρενάρουν τις ενέργειές σου ή κάποια προγραμματισμένα σχέδια που είχες κατά νου. Αυτά όμως συμβαίνουν, γι’ αυτό μην αγχωθείς και προπάντων μην εκνευριστείς. Δες τα πράγματα με αισιοδοξία και να ξέρεις ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα και τα πράγματα θα σου έρθουν ακόμη καλύτερα από ό,τι σήμερα. Φρόντισε συνεπώς να περάσεις αυτήν την ημέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, ο σύντροφός σου θα είναι ανοιχτός σε συζητήσεις που θέλεις να κάνεις μαζί του, αλλά να ξέρεις ότι κάποιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας δεν λύνονται δια μαγείας και χρειάζονται αρκετή συγκαταβατικότητα και από τις δύο πλευρές, για να ξεκαθαριστούν. Κάνοντας ο καθένας σας ένα βήμα πίσω, θα εξομαλυνθούν οι δυσάρεστες καταστάσεις πιο εύκολα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πέρασε το βράδυ σου μακριά από άτομα που δεν σε κάνουν να περνάς καλά, μόνο και μόνο για την παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, φίλε Τοξότη. Διώξε το άγχος και φρόντισε να ελέγξεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις, ειδικότερα με ζητήματα νόμου.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά πριν μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις, που δεν τις περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που παλεύεις με την μοναξιά, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για συναντήσεις, φλερτ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου καταφέρνεις αυτά που θέλεις, φίλε Αιγόκερε, αλλά σήμερα απόφυγε τις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και συνεχώς διογκώνονται, εξαιτίας της δικής σου αμέλειας.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η κινητικότητα που διαθέτεις είναι το κάτι άλλο. Είναι τόση, που αποφασίζεις να την εκτονώσεις βοηθώντας αγαπημένα πρόσωπα, να ολοκληρώσουν δικές τους υποχρεώσεις. Πριν το κάνεις όμως και δεσμευτείς, φρόντισε να σιγουρευτείς ότι έχεις αρκετό διαθέσιμο χρόνο, γιατί διαφορετικά θα τους απογοητεύσεις και μετά θα στενοχωριέσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Κυριακή, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Μία ενδιαφέρουσα νυχτερινή έξοδος θα σας αναζωογονήσει ιδιαίτερα. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην χολοσκάς, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό πολύ γρήγορα θα σε φέρει σε επαφή με αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, αρχίζουν να δρομολογούνται και αισθάνεσαι πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά, μην πάρεις ρίσκα και κινήσου συγκρατημένα σε ό,τι έχει να κάνει με τις οφειλές και τις υποχρεώσεις σου.

Ιχθείς
20/2,20/3

Φίλε Ιχθύ, σήμερα μπορείς να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και σου προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η ενέργειά σου στα ύψη, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, τις συναντήσεις σου, τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση ή τουλάχιστον να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στο άτομο που έχετε ερωτευτεί, με θετική ανταπόκριση από την μεριά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και δες τα πράγματα με ψυχραιμία, αφού σταθερά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.