Κυριακή 14/4\13 τα ζώδια

185

Κριός

21/3-20/4

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, φίλε Κριέ. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και θα νιώσεις ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με τον σύντροφό σου και να αγναντέψετε πιο ελπιδοφόρα το κοινό σας μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σας, αρκεί να μην πέσετε με τα μούτρα!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και εσύ πρέπει να είσαι συγκρατημένος, για να τις σταθεροποιήσεις πρώτα.

Ταύρος

 

21/4-20/5

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι τονισμένες και ακόμα και τα πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ανυπομονησία που έχεις, σε παρασύρει και σε αποσυντονίζει;

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, ήρθε η ώρα να διώξεις τη μοναξιά σου, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν και σε δυσκολεύουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά να την σκεφτείς πολύ καλά πρώτα. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Σελήνη από το ζώδιό σου και η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Κριό, φίλε Δίδυμε, σε προικίζουν με πολύ ερωτισμό και έχεις τη δυναμικότητα για να ηγηθείς στη σχέση σου. Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες και θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη Κυριακή με τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Ακόμη κι αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες και θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, αγαπητέ Καρκίνε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, θα είναι αυτή η Κυριακή για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος σας, που θα σας φτιάξει το κέφι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα, φίλε Καρκίνε, και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν αλλά επανειλημμένα αμελείς.

Λέων
23/7-23/8

Αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Λέων. Βάλε σε νέες βάσεις τα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου, που ήταν λίγο απομακρυσμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο να πορευτείς στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο, που κάποιες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος
24/8-22/9

Κάνε σχέδια για το μέλλον, αγαπητέ Παρθένε, αφού έχεις το πλανητικό σκηνικό με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Κριού, σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτός και διαθέσιμος απέναντι στα άτομα που γνωρίζεις και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ αυτήν την Κυριακή και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω, για να τα φτιάξεις το κατάλληλο πρόγραμμα και να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Κυριακή ευνοεί πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και κάθε τύπου συζητήσεις που θα διαλευκάνουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου, αγαπητέ Ζυγέ. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και φρόντισε να εκτιμήσεις αυτά που έχουν να σου προσφέρουν τόσο οι δικοί σου άνθρωποι, όσο και οι συνεργάτες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πώς βλέπεις τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς. Αν κινηθείς πιο δυναμικά, δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε ό,τι αφορά θέματα μελλοντικά, γιατί θα έχεις τις δυνατότητες να τα προωθήσεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές και μείνε συνετός στα έξοδα σου.

Σκορπιός
23/10-22/11

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, φίλε Σκορπιέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας. Μετά το μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν, γιατί περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές σου. Πέρνα τη βραδιά με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς, στον αισθηματικό τομέα, να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μην πεις υπερβολικά πράγματα όμως, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι πρωτοποριακές σου ιδέες σου θα κλέψουν την προσοχή των συνεργατών και των ανωτέρων σου. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις όμως κανένα οικονομικό ρίσκο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Τοξότης
23/11-21/12

Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Από σήμερα και στο εξής, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι σήμερα στα ύψη και πρέπει να αξιοποιηθούν κατάλληλα, για να εκφράσεις όλα τα καλά σου αισθήματα. Εσύ που βιώνεις ακόμη τη μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές που σκοπεύεις να κάνεις.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στον δρόμο σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Κι αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού σε ευνοεί, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου προσπαθώντας να λύσεις ολομόναχος τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, και θα έχεις όλη την καλή διάθεση να εκδηλώσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι ώρα να κινηθείς γρήγορα, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Τα προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν σου, θα καταφέρεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ιχθείς
20/2,20/3

Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα κατακλύζουν τη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα, που υπάρχει αυτή την στιγμή γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατείς τον εκνευρισμό σου όταν επιστρέφεις στο σπίτι και μην ξεσπάς την ένταση που νιώθεις στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι, γιατί η σημερινή θέση της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.