Τετάρτη 6/3\13 τα Ζώδια

167
Κριός
21/3-20/4

Κάποια πράγματα σήμερα δεν σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Κριέ. Ωστόσο, δεν αρκεί να κάνεις μόνο τη διαπίστωση, αλλά οφείλεις να πράξεις αναλόγως, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τη στάση σου ή να πρέπει να δεις τις καταστάσεις λίγο πιο ώριμα και να ξεχάσεις τις μεθόδους που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Ίσως επίσης κάποιοι έμπιστοι άνθρωποι απ’ το κοντινό σου περιβάλλον μπορούν να σε βοηθήσουν με τη γνώμη τους. Μην φοβηθείς να τους ακούσεις, γιατί όλο και κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρουν…

Αισθηματικές προβλέψεις
Μία ξαφνική πρόταση από τον σύντροφό σου για μία βραδινή έξοδο, φίλε Κριέ, θα σε χαροποιήσει σήμερα ιδιαίτερα και θα σου δώσει την δυνατότητα να τον πλησιάσεις και να κουβεντιάσεις μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σου χαλούν την διάθεση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον έρχεται να γεμίσει την αγκαλιά σου με την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται σήμερα προσοχή και δεν πρέπει να βιαστείς για καμία απόφαση. Μείνε ψύχραιμος ό,τι κι αν γίνει και ό,τι κι αν ακούσεις από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν διαφορετικό χειρισμό από την μεριά σου, αν δεν θέλεις να ξεμείνεις από χρήματα σύντομα.

Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια πράγματα που θεωρούσες ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος, ίσως να αισθανθείς εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στον σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα, φίλε Ταύρε, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Αν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχεις ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Αν κάποιες υποθέσεις σου καθυστερούν, αγαπητέ Δίδυμε, μην απογοητεύεσαι και μην κάνεις πίσω. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις επιμονή και υπομονή, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και γενικά μην υποκύπτεις σε σκέψεις πανικού, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Μείνε σταθερός και ήρεμος, γιατί αυτή είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη στάση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, αλλά αν ξεπεράσεις την κακή διάθεση που θα έχεις και αποβάλλεις τις σκοτούρες που βασανίζουν το μυαλουδάκι σου, θα νιώσεις όμορφα με τη σχέση σου και θα βρεις παρηγοριά και ξεκούραση στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην είσαι τόσο απόμακρος, γιατί μπορεί να χάσεις τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα μπορούσαν να σου προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά και ίσως χρειάζεται να ασχοληθείς σήμερα με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αν τις διορθώσεις, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λάβεις και την ηθική ικανοποίηση από τους προϊσταμένους σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται επίσης κάποιες διορθωτικές κινήσεις, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού!

Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, γνωρίζεις πολύ καλά πως κάποιες φορές η προθυμία σου να βοηθήσεις τους γύρω σου δεν έχει κανένα όριο, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι για να ανταποκριθείς σε όλα εκείνα τα οποία υπόσχεσαι. Καλό είναι σήμερα να βάλεις ένα φρένο και να υπολογίσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου, πριν δεσμευτείς ότι θα βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους. Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου… δεν κάνει κακό!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις μία χαλαρή ημέρα στη σχέση σου, αρκεί να μην εξωτερικεύσεις τα νεύρα σου στον σύντροφό σου και να αποφύγεις τις λογομαχίες. Βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου, δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μήπως θα ήταν καλό σήμερα να τολμήσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που θέλεις να κατακτήσεις; Οι πλανήτες πάντως είναι με το μέρος σου για να το επιτύχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά σήμερα, φίλε Καρκίνε, αλλά θα πρέπει να προσέξεις λίγο τους στόχους που βάζεις για το μέλλον, ώστε να κινούνται σε λογικά και ρεαλιστικά πλαίσια. Φρόντισε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και προπαντός να μην γίνεσαι άπληστος και άδικος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να τα καταφέρεις όλα μεμιάς. Πολύ προσοχή στα οικονομικά σου ανοίγματα, που φαίνεται πως δεν κλείνουν με τίποτα…

Λέων
23/7-23/8

Επηρεάζεσαι αρκετά από τα προβλήματα των γύρω σου, αγαπητέ Λέων, κι επειδή αυτά δεν θα σταματήσουν να προκύπτουν, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις εσύ να τα αντιμετωπίζεις με αυτόν τον τρόπο. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου προκαλέσει σήμερα μια τάση εσωστρέφειας και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα νιώσεις κι ένα αίσθημα μελαγχολίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτό θα μπλοκάρει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία πολύ καλή μέρα, αν είσαι Λέων, γι’ αυτό μην κόβεις χρόνο από τη σχέση σου, για να ασχοληθείς με όλα τα άλλα θέματα της ζωής σου. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση με το άτομο που είσαι ερωτευμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, μείνε σταθερός στα σχέδιά σου και μην κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα. Καλύτερα να εργαστείς ομαδικά και να ψάξεις λύσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου, παρά να εργαστείς μόνος σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα που θα έχεις. Πρόσεξε να μην κάνεις περιττές σπατάλες, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κενό.

Παρθένος
24/8-22/9

Διάφορα προβληματάκια θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Μην τα χάσεις και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία, αλλά όχι επειδή αυτά τα προβλήματα είναι τόσο σημαντικά, όσο γιατί έχουν μαζευτεί αρκετές αναποδιές, που σε συνδυασμό με τις διάφορες καθυστερήσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, σε έχουν κάνει να χάσεις την υπομονή σου. Μάλλον θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς για λίγο, ώστε να τα βάλεις όλα σε σειρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν σήμερα καταφέρεις να αφήσεις το άγχος που σε κατατρέχει στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε, θα μπορέσεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην το βάζεις κάτω, αλλά βγες να διασκεδάσεις με φίλους που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Όλο και κάτι μπορεί να προκύψει στην ζωή σου, αρκεί να είσαι εκεί για να το δεις!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην πορεία εξέλιξης που έχεις χαράξει και θα λύσεις εύκολα κάποια ζητήματα, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν γρίφο για εσένα. Δείξε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου, γιατί έχεις την τάση να κάνεις περιττές αγορές που μελλοντικά θα σε πιέσουν.

Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, αν κάνεις σήμερα έναν καλό προγραμματισμό, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος, το οποίο δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Ίσα-ίσα, ο πανικός που σε πιάνει καμιά φορά, σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι. Δεν είναι τόσο τραγική η κατάστασή σου όσο την έχεις στο μυαλό σου και ίσως, αν μιλήσεις με φίλους, να δεις τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή και ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, καθώς θα δεχθείς την αγάπη του συντρόφου σου και θα μπορέσεις να εκφραστείς κι εσύ ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να μην κλείνεσαι στο σπίτι, αλλά να βγαίνεις έξω με τους φίλους σου και να περνάς όμορφα. Μην ξεχνάς ότι η θετική σου διάθεση έχει πολλές πιθανότητες να προσελκύσει και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα αρκετά και θα προσπαθήσεις να τελειώνεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς. Να ξέρεις ότι ο προγραμματισμός θα αποδειχθεί σωτήριος για την αποτελεσματική έκβασή τους. Τα οικονομικά σου είναι κάπως καλύτερα και μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες από τις οφειλές σου, που είναι αρκετές.

Σκορπιός
23/10-22/11

Θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μην παρασυρθείς από γνώμες άλλων και να μην κάνεις κινήσεις, τις οποίες κατά βάθος δεν τις πιστεύεις. Καλύτερα να δείξεις υπομονή και να αξιολογήσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα τα στοιχεία που προκύπτουν, για να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς ότι η διαίσθησή σου, σου λέει πολλές φορές την αλήθεια. Ακολούθησέ την χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό θα βοηθήσει τον σύντροφό σου να σου εκφράσει πιο εύκολα αυτά που νιώθει για σένα. Το βράδυ θα είναι άκρως ρομαντικό μεταξύ σας και θα ανανεωθείτε πλήρως. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα αυτό το διάστημα, μήπως πρέπει να βγεις λίγο περισσότερο έξω από το σπίτι και να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο; Το βέβαιο είναι ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό θα πρέπει να μιλήσεις ανοιχτά, χωρίς να φοβηθείς ότι θα δημιουργήσεις έχθρες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, γι’ αυτό ξεκαθάρισε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την θέση σου, ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι. Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν μία μικρή βελτίωση.

Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, αν γίνεσαι επίμονος με κάποιες καταστάσεις και δεν βλέπεις τι είναι κρυμμένο πίσω από αυτές, τότε ίσως να χάνεις όλο το νόημα και, μαζί με αυτό, δυστυχώς χάνεις και τον τρόπο να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα πρέπει να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ευέλικτος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα δεις μεγάλη βελτίωση και θα πρέπει να δείξεις τα θετικά σου συναισθήματα απέναντι στον σύντροφό σου, για να πάνε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, θα έχεις χαρμόσυνα μαντάτα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, για μία βραδινή έξοδο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, απαιτούν σήμερα αρκετή προσοχή και σύνεση, προκειμένου να λυθούν κάποια ζητήματα. Μην ανοίγεσαι σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι πλήρως, γιατί θα σου κάνουν κακό. Προσοχή και στα έξοδα που κάνεις, γιατί τα οικονομικά σου είναι μια μόνιμη πηγή άγχους, που θα πρέπει να χειριστείς διαφορετικά.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να αποφύγεις τις κακοτοπιές κάθε είδους. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι συζητήσεις με την οικογένειά σου γύρω από ευαίσθητα ζητήματα, που σε προβληματίζουν και σας φέρνουν όλους σε δύσκολη θέση. Καλύτερα να είσαι λίγο πιο υπομονετικός και να μην απογοητεύεσαι από τις καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσει αυτή η Τετάρτη σε διάφορες υποθέσεις σου. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τη σημερινή ημέρα θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να ανανεώσεις τη σχέση σου με ένα ρομαντικό δείπνο ή με μία έξοδο πολυτελείας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, για να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα που σας απασχολούν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από έναν παλιό σου σύντροφο. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα τον δεχτείς πίσω στην ζωή σου, γι’ αυτό φρόντισε να ακούσεις τη φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα επικρατήσει σήμερα μια αναμπουμπούλα αν είσαι Αιγόκερως, και καλά θα κάνεις να μην ενδώσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν και αισθάνεσαι ότι δεν σε συμφέρουν απολύτως. Αποστασιοποιήσου λίγο από τους συναδέλφους σου και προτίμησε να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που δεν απαιτούν συνεργασία. Άφησε για αργότερα τις νέες συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ερεθίσματα και νέες εμπειρίες για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Γνώριμα πρόσωπα αποκτούν ένα ενδιαφέρον, που σε παραξενεύει ακόμα κι εσένα, που τους ξέρεις καλά. Γενικά, η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη και μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Οι συζητήσεις αποκτούν νόημα και όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος είτε όχι. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις το σύντροφό σου σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, θα προκύψουν διάφορες γνωριμίες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου σήμερα σου δημιουργούν αρκετό άγχος, φίλε Υδροχόε, αλλά όλα θα ξεπεραστούν, αν δείξεις ώριμη συμπεριφορά και τηρήσεις πιστά το πρόγραμμά σου. Προσοχή στα έξοδα, που σε αγχώνουν και σε εμποδίζουν να σκεφτείς πιο σημαντικά ζητήματα που επείγουν.

Ιχθείς
20/2,20/3

Επιτέλους σήμερα, φίλε Ιχθύ, ξυπνάς από το λήθαργό σου και αποφασίζεις να κάνεις κάτι, για να βγεις από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι, με τις τόσες πολλές ανατροπές που σου έχουν συμβεί χωρίς να το θέλεις. Είναι πολύ καλό ότι επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάνεις το καλύτερο για εσένα, χωρίς να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Θα βρεις την ανταπόκριση που ζητάς, αρκεί να αποφύγεις οποιαδήποτε ένταση και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις μικρές διαφορές που υπάρχουν, να σας αποξενώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο άτομο στη ζωή σας, που θα εισβάλλει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ιχθύ, η δουλειά σου απαιτεί ψυχραιμία και ήρεμη σκέψη, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν και σε βασανίζουν ακόμα. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου, γιατί θα δυσκολευτείς να τα βάλεις σε μια σειρά, ενώ ο Άρης από το ζώδιό σου θα προσθέσει επιπλέον έξοδα, που δεν έχεις υπολογίσει.

ΠΗΓΗ:www.myastro.gr