σήμερα 2/3\13 τα Ζώδια

165
Κριός
21/3-20/4

Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο, αγαπητέ Κριέ, και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, θέλει ειλικρίνεια και καλή διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να πάτε παρακάτω μαζί ή και χώρια. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια μην απελπίζεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή, αν είσαι Κριός. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα κι αυτό γιατί αρχίζουν να αποδίδουν οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, φίλε Ταύρε, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου και, αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι ταύρος, στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να γεμίσεις αισιοδοξία για την έκβαση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Τακτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως, μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Δίδυμε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα από το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να αποκτήσεις μια αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις, που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου μην το βάζεις κάτω, αλλά αναζήτησε αυτό που σου αξίζει πιο δυναμικά. Θα δεις ότι θα τα καταφέρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβεί. Μίλα με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.

Καρκίνος
22/6-22/7

Το σημερινό Σάββατο πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα, φίλε Καρκίνε, και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς. Το αποψινό βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές. Μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, θα σε πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε μια σωστή επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα στην δουλειά σου πηγαίνουν πολύ καλά και αρκεί να ηρεμήσεις και να διώξεις τις άσχημες σκέψεις, για να το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να μαζεύονται χρέη, που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.

Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Λέων, είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος της καθημερινότητας στην άκρη και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρασε ένα ρομαντικό Σαββατόβραδο με τον άνθρωπό σου. Αν ακόμη είσαι σε ερωτική αναζήτηση, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και, γιατί όχι, να ερωτευτείς..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν καλά, αγαπητέ Λέων, και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.

Παρθένος
24/8-22/9

Το σημερινό Σάββατο σε κάνει να πάρεις το πάνω χέρι, αγαπητέ Παρθένε, και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε απόψε να σε πλησιάσουν κάποια άτομα. Μπορεί ανάμεσα τους να βρίσκεται και αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε, υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό, γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα, που μπορεί να σε αφήσουν πίσω.

Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, φίλε Ζυγέ, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Φρόντισε να συναντήσεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου, καθώς αυτό το Σάββατο ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά, ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Σκορπιέ, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε μαζί του κάτι που να σας ευχαριστεί και τους δυο, όπως μια εκδρομή, μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου τώρα που μπορείς, γιατί σύντομα η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία και καλό θα είναι να αποφύγεις με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσένα.

Τοξότης
23/11-21/12

Επιτέλους το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου, αγαπητέ Τοξότη, και τώρα μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνιση σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε καλό φίλο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου, φίλε Τοξότη, θα σε γεμίσει χαρά και θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και μπορούν να πάνε και ακόμα καλύτερα, αν σταματήσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος μπροστά σε γεγονότα, που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άφησε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Αιγόκερε, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στη δουλειά σου, κλείσε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Γενικά, βάλε πιο γερές βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα θα μπορέσεις να γοητεύσεις τον άνθρωπό σου και να δεχτείς την αγάπη του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις ένα πολύ όμορφο Σαββατόβραδο. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, βρες καταρχήν την αισιοδοξία και την καλή σου διάθεση και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον τομέα της εργασίας σου, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να είσαι μετρημένος και να μην αρχίσεις να εξαπολύεις κατηγόριες στους συνεργάτες σου, λόγω έντασης. Τα πράγματα χάνουν κάπως την ισορροπία τους αυτό το διάστημα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, γι’ αυτό μην δίνεις περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται σε κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που δημιουργούνται. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες

Υδροχόος
20/1-19/2

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, αγαπητέ Υδροχόε, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα ξεπεραστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, πάρε το χρόνο σου για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που πραγματικά σε ενδιαφέρει και μην πέφτεις με τα μούτρα πάνω του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία, αν είσαι Υδροχόος, και βρες τις κατάλληλες λύσεις, χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις και νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες που κρύβουν παγίδες.

Ιχθείς
20/2,20/3

Το σημερινό Σάββατο σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Ιχθύ, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά, είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ώστε να δρομολογήσεις καλύτερα και ευκολότερα τα σχέδια σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα κάνει την εμφάνιση του, θέλει προσεχτικό χειρισμό από μέρους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου κάποια άλλη στιγμή. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάνεις συμβιβασμούς, για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε ήρεμους ρυθμούς και καλό είναι να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος, για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά στα έξοδά σου.

ΠΗΓΗ:www.myastro.gr