σήμερα Τσικνο-Πέμπτη 7\3\13 τα Ζώδια

113
Κριός
21/3-20/4
Κάποιες καταστάσεις ή και ειδήσεις, θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση, φίλε Κριέ. Καλό είναι να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Παραμέρισε τις έννοιες σου για οικογενειακά πρόσωπα και φρόντισε να εξασφαλίσεις την ηρεμία και την ασφάλεια στην δική σου ζωή πρώτα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου και βρείτε μαζί λύσεις για όλα όσα μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας. Και εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην ανησυχείς για τα αποτελέσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, αγαπητέ Κριέ, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή και την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου, ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σήμερα ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.
Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Ταύρε, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς, που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και τη δική σου ενέργεια, για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Η νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει και να σε συναρπάσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία αν είσαι Ταύρος, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου περισσότερο με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.
Δίδυμοι
21/5-21/6
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις θετικές εξελίξεις σε θέματα του παρελθόντος κυρίως, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο.
Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αν είσαι Δίδυμος, και μάλιστα σε ό,τι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.
Καρκίνος
22/6-22/7
Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές, αγαπητέ Καρκίνε, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, τα πράγματα βελτιώνονται αφού εσύ και ο σύντροφός σου βρίσκετε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αυτή την Πέμπτη, φίλε Καρκίνε, είναι σε μια πολύ καλή πορεία όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα για εσένα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά.
Λέων
23/7-23/8
Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση, φίλε Λέων, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις κατακτήσει ακόμα το άτομο που σε ενδιαφέρει, κάνε την κίνησή σου σήμερα και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά χρειάζονται επίσης την προσοχή σου. Κάνε ό,τι μπορείς, για να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.
Παρθένος
24/8-22/9
Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα, φίλε Παρθένε, είναι αρκετές και αφορούν κυρίως σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πέμπτη είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα, χωρίς πολλές κουβέντες. Αν πάλι είσαι μόνος, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην τις αρνηθείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά, αν είσαι Παρθένος. Δούλεψε με τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι καλύτερα και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.
Ζυγός
23/9-22/10
Η σημερινή Πέμπτη θα έχει αρκετό άγχος, φίλε Ζυγέ, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις σε εκκρεμότητα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Αν πάλι είσαι μόνος σου, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και κυνήγησε την ερωτική σου τύχη, με όσα μέσα έχεις στην διάθεση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά, αγαπητέ Ζυγέ, και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Στα οικονομικά, μην ξεχνάς ότι πρέπει υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και καλό είναι να το διευθετήσεις.
Σκορπιός
23/10-22/11
Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Σκορπιέ, περιλαμβάνει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.
Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι Σκορπιός. Πλησίασε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι όμως, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές και είναι κρίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις, αλλά με λίγη προσοχή και αυτοσυγκράτηση, θα τα καταφέρεις μια χαρά.
Τοξότης
23/11-21/12
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, φίλε Τοξότη, μπορείς να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις αρκετά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα, που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρα τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φέρσου με ψυχραιμία και προτίμησε το διάλογο από τη σιωπή. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά (και την αγκαλιά σου το ίδιο).
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αν είσαι Τοξότης. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και ταχτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.
Αιγόκερως
22/12-19/1
Η σημερινή Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα πιεστική και οι υποχρεώσεις που έχεις, αγαπητέ Αιγόκερε, θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι, από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό, αλλά και κάποιο χρόνο για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου, σωματικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή τις παρεξηγήσεις που σε είχαν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η επαφή με τους γύρω σου ευνοείται. Μην αφήσεις λοιπόν, ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.
Υδροχόος
20/1-19/2
Η σημερινή Πέμπτη έχει αρκετό προβληματισμό, φίλε Υδροχόε, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για εκείνον. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι άπραγος. Εξαρτάται κι από εσένα η συναισθηματική κάλυψη που αναζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα τα πας περίφημα. Απόφυγε, ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, γιατί όσο πάνε και πληθαίνουν εις βάρος σου.
Ιχθείς
20/2,20/3
Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ, και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα ερωτικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι συνθήκες αυτό το βράδυ, με τον Ερμή από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή, φίλε Ιχθύ, και ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου
.
ΠΗΓΗ:www.myastro.gr