Σάββατο 9/3\13 τα ζώδια

236
Κριός
21/3-20/4

Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ήρεμα για εσένα, φίλε Κριέ, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη από τον Υδροχόο θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και θα σε δυσκολέψει λίγο. Μέχρι τότε όμως, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητα σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να είναι κάπως κουραστική, μιας και ο σύντροφός σου θα εκφράσει τα παράπονα του και θα σε φέρει στην δύσκολη θέση να τα αντιμετωπίσεις. Να είσαι ειλικρινής και μην προσπαθήσεις να του ρίξεις στάχτη στα μάτια. Και για τους μοναχικούς Κριούς τα πράγματα θα είναι κάπως μελαγχολικά και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, αποδέξου σήμερα στον τομέα της εργασίας σου κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, που δεν περιμένεις. Η εργατικότητα και η συνέπειά σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των συνεργατών και ανωτέρων σου και από εδώ και στο εξής, θα έρθεις στο προσκήνιο των γεγονότων. Απόλαυσέ το!!!

Ταύρος
21/4-20/5

Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Ταύρε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή, ξεκινώντας από το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να καταλήξεις σε μια αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σου ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι πως αυτή η κατάσταση σύντομα θα πάρει τέλος, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει κοντά σου το πρόσωπο που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβεί. Μίλα με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις ίσως να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Επιτέλους, αγαπητέ Δίδυμε, το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου αυτό το Σάββατο. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που δεν το έχεις εκτιμήσει σωστά μέχρι τώρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, η αισθηματική σου ζωή σήμερα θα είναι πολύ ευχάριστη. Η αγάπη που θα σου δείξει ο σύντροφός σου, θα σε γεμίσει χαρά και θα απαντήσεις με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, φίλε Δίδυμε, αν δεν βλέπεις τα πράγματα αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος μπροστά σε κάποιες καταστάσεις, που πιθανώς να οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άφησε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Καρκίνε, σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει ο Άρης και η Αφροδίτη από τους φιλικούς σου Ιχθείς, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά με το ταίρι σου. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου μαζί του κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μην συμβιβάζεσαι, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δεν θα χάσεις!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και καλό είναι να βρεις χρόνο σήμερα να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος, για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Φρόντισε να αποφύγεις τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά στα έξοδά σου. Η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, μπορεί να σε παραπλανήσει σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν μικρότερα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση στα άτομα που σε περιβάλλουν. Αυτή η θετική στάση, θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη αισιοδοξία τα ζητήματα που σε απασχολούν. Τακτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως, μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.

Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Σάββατο σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις οριστικές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και θα δεχτείς την αγάπη και τον έρωτά του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις αξέχαστα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρείτε καταρχήν την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι οι κατακτήσεις παραμονεύουν στην γωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, ασχολήσου αποτελεσματικά με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Βάλε τώρα τις βάσεις και μην αφήνεις κάποιες διφορούμενες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο δείχνουν και χρειάζονται περισσότερη σκέψη και ανάλυση.

Ζυγός
23/9-22/10

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα με θετικό τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε, για να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις καλύτερες λύσεις, χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες, που κρύβουν παγίδες.

Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, η μέρα απαιτεί ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς, μπορείς να ηρεμήσεις, να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου και να ξεκουραστείς παρέα με τον σύντροφό σου, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που έχουν κουράσει και τους δύο. Όσο για σένα, φίλε Σκορπιέ, που είσαι χωρίς ταίρι, να θυμάσαι πως η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα και τις κατακτήσεις που θα σου φέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά, ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, φρόντισε να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, ήρθε ο καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρνα ένα ρομαντικό Σαββατόβραδο με τον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως, η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Αιγόκερε, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που ευχαριστεί και του δύο, όπως ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι ή μία έξοδο με κοινούς φίλους. Εσείς που δεν έχετε μόνιμο δεσμό, κάντε πράγματα για εσάς, που σας ευχαριστούν. Η μοναξιά πολύ γρήγορα θα φύγει από την ζωή σας. Να είστε αισιόδοξοι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία, φίλε Αιγόκερε, γι’ αυτό προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες, λόγω της όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη, με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Σκορπιού.

Υδροχόος
20/1-19/2

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, αγαπητέ Υδροχόε, σου δίνει το πάνω χέρι και σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η Σελήνη από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν απόψε κάποια άτομα που θα γνωρίσεις. Μπορεί ανάμεσά τους να είναι και αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε, υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό, γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα, που μπορεί να σε κρατήσουν πίσω.

Ιχθείς
20/2,20/3

Το σημερινό Σάββατο πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα και στα πράγματα που σε ευχαριστούν, αγαπητέ Ιχθύ. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πες ξεκάθαρα στον σύντροφό σου αυτό που θέλεις να πεις και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, αν το θέλεις και αν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, η αισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις. Πρέπει λοιπόν να είσαι ανοιχτός, για να τις υποδεχτείς όπως τους αρμόζει και να μην κλειστείς ακόμη μία φορά στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και, αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις, θα το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να μαζεύονται χρέη, που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.