Παρασκευή 8/3\13 τα ζώδια

123

Κριός

21/3-20/4

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική γιατί εσύ, φίλε Κριέ, καταφέρνεις να συγκροτηθείς και αφήνεις τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό να μείνουν πίσω. Κράτησε αυτή την τακτική, για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά κι επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο! Οι συνθήκες είναι πολύ καλές ακόμα κι αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση και πολύ καλό προγραμματισμό, για να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο στους στόχους σου, αγαπητέ Κριέ, και σήμερα θα έχεις και την ενέργεια αλλά και την διάθεση να το πετύχεις! Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, αγαπητέ Ταύρε. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και σταμάτα άμεσα τα παράπονα, γιατί είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους. Μέρα είναι αυτή και θα περάσει! Σύντομα θα δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη, φίλε Ταύρε. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το βράδυ, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί έξω κυκλοφορούν πολλά ενδιαφέροντα άτομα, που περιμένουν να σας γνωρίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, φίλε Δίδυμε, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει αυτήν την ημέρα και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το βράδυ σου χωρίς λόγο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα και δεν θα απογοητευτείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη, γιατί η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή σε αποσυντονίζει και σε μπερδεύει. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο από τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως, αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε λοιπόν το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου, ώστε να αποφύγεις ατοπήματα. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σας βγάλει από τη μοναξιά σας πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται σταθερά και προγραμματισμένα βήματα, αγαπητέ Καρκίνε. Μη βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές και δώσε λίγο χρόνο στα πράγματα, για να δεις πως εξελίσσονται, πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων.

Λέων
23/7-23/8

Αισιοδοξία, καλή διάθεση και ξεκούραση, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, αγαπητέ Λέων, και δεν είναι και λίγα! Απόλαυσε μία δημιουργική Παρασκευή, όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών, δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία, φίλε Λέων, αλλά και αυτό ακόμα σε ικανοποιεί. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα, για να αναθερμάνεις την σχέση με τον σύντροφό σου και η Σελήνη από τον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει για να το πετύχεις. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, βγες έξω, διασκέδασε με φίλους και… ό,τι ήθελε προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα που η διάθεση σου είναι καλή και η ενέργεια σου στα ύψη. Στα οικονομικά σου, μην αφήνεις να διαιωνίζονται κάποια χρέη του παρελθόντος, αλλά ταχτοποίησέ τα άμεσα.

Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά συνεχίζεις με τα του παρόντος. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ψυχραιμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα απόψε και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος, φίλε Παρθένε. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μία τέτοια κίνηση, θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που αισθάνεσαι και θα σε ηρεμήσει.

Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η Παρασκευή θα είναι ενδιαφέρουσα για εσένα, μιας και η δημιουργικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι ιδέες που θα έχεις, θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους γύρω σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να μην ξεφύγεις από τα όριά σου και δράσεις επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα, που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Ευκαιρία να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε με το ταίρι σου είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ευνοήσει κάθε είδους ερωτικές επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, φίλε Ζυγέ, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα. Με την εξυπνάδα που διαθέτεις, πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει και να σε ταλαιπωρεί. Πάρε δραστικές αποφάσεις για το καλό σου.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, φίλε Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό και οποιαδήποτε τωρινή παρασπονδία θα την βρεις μπροστά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να είναι ελπιδοφόρο και καλότυχο. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Η αποψινή βραδιά σε ευνοεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αρκεί να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, απλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.

Τοξότης
23/11-21/12

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Τοξότη, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου πρώτα και μετά ασχολήσου με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Παρασκευή σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, και κάνεις θραύση όπου κι αν βρεθείς! Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Η ανταπόκρισή του θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει, φίλε Τοξότη. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις, ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα και με την δική σου προσπάθεια, θα βελτιωθούν αισθητά.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Μπορείς σήμερα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είτε αυτοί αφορούν στην επαγγελματική είτε στην αισθηματική σου ζωή. Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους, με ήρεμους τόνους που θα σε ανακουφίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να μη δίνεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου ενώ, αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι. Παράλληλα, θα έχεις εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, που καλό είναι να μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου τις πρώτες πρωινές ώρες, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, φίλε Υδροχόε, που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις και φρόντισε να την διατηρήσεις με κάθε τρόπο.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Ιχθύ. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάνεις στα άκρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ ευχάριστα για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Με τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ μαζί του και να αναπτερώσετε την αγάπη σας. Ακόμη όμως κι αν παραμένεις αδέσμευτος, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς, ώστε να προσελκύσεις άτομα που ζητάνε ό,τι και εσύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και διώχνουν το άγχος που νιώθεις.