Παρασκευή 1/3\13 τα ζώδια

399
Κριός
21/3-20/4

Σήμερα τα πράγματα θα κινούνται πολύ γρήγορα και οι εξελίξεις γύρω σου, φίλε Κριέ, θα σε προλαβαίνουν, αν δεν κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσει η σημερινή μέρα και μείνε πιστός και συνεπής στο πρόγραμμά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που έχεις κάνει σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, γι’ αυτό βρες τρόπους να παραβλέψεις τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει αρκετά τη σχέση σου και ο σύντροφός σου μπορεί να εκδηλώσει τα παράπονά του και μάλιστα με έντονο τρόπο. Μην εκνευριστείς και φρόντισε να είσαι ήρεμος, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένα φιλικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει σε κάποιους ανθρώπους. Μην αρνηθείς τις προσκλήσεις αυτές, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αγαπητέ Κριέ, αφού ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις, θα είναι στα ύψη. Είναι μια καλή μέρα για αλλαγές, αν κρίνεις ότι μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, κάποια περιττά έξοδα που κάνεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, φίλε Ταύρε, αλλά για να μην αγχωθείς καλό είναι να βάλεις μια σειρά στις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές που έχεις είναι πάρα πολλές και όσο καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, τόσο θα αντιλαμβάνεσαι τι ζητάνε πραγματικά από εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον στη σχέση σου και μην παραμελείς το σύντροφό σου. Άλλωστε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αρκεί το μυαλό σου να μην είναι αλλού. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις όλη την εύνοια των πλανητών να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Μην διστάσεις να το πλησιάσεις και να του μιλήσεις γι’ αυτά που αισθάνεσαι. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ταύρε, γιατί δεν θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Με έναν πιο σωστό προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα δεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ότι τα πράγματα γύρω σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις, αλλά εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά, είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν και καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους και είναι σίγουρο ότι με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα… Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, η Σελήνη στον Σκορπιό από το απόγευμα και μετά σε ευνοεί και πολύ πιθανό να βρεις το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα υπάρχει ισορροπία, φίλε Δίδυμε, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Τα νέα είναι καλά και όσον αφορά στις συνεργασίες και την επικοινωνία με συνεργάτες, οι οποίοι όπως φαίνεται υποστηρίζουν τις ιδέες σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις κινήσεις, τις επαφές και τα σχέδιά σου, φίλε Καρκίνε. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και είναι καλύτερα να ασχοληθείς με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προκύψουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η σημερινή μέρα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και πολύ καλά μελετημένες κινήσεις, αν θέλεις να αποφύγεις καυγάδες και εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς όμως να σου χαλάει τη διάθεση η μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με διπλωματικότητα και κατανόηση, για να μην χαλάσεις τις σχέσεις τους συνεργάτες σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι αδικημένος, προτίμησε να μην πάρεις θέση και να μην αντιδράσεις αυτή τη στιγμή. Κράτησε τα επιχειρήματά σου για μια άλλη μέρα.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέων, ο δυναμισμός σου θα βγει μπροστά και θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δεν θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι δυσκολίες που βιώνεις στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέων, θα σε ωθήσουν να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αν σε ενδιαφέρει ερωτικά κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να διαχειριστείς τις κινήσεις σου με πολύ προσοχή, για να μην εκτεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, σήμερα στα επαγγελματικά σου πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις άμεσα. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά επειδή θα είναι προσωρινές, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα, αγαπητέ Παρθένε, καθώς η μέρα επηρεάζει αρνητικά τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Γενικά, ρίξε τους τόνους στη συμπεριφορά σου και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Κυρίως, απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά σε θέματα που δεν σε αφορούν. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσει, αν τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου,  φίλε Παρθένε, προσπάθησε σήμερα να κλείσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις από το παρελθόν, για να προλάβεις ζητήματα της τελευταίας στιγμής. Καλό είναι να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, αφήνοντας στην άκρη προς το παρόν τους εγωισμούς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, γι’ αυτό κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα χρειάζεται να μην πανικοβληθείς ψυχραιμία και να δείξεις, αν θέλεις να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και θα σε μπερδέψουν. Μην τα χάσεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν, γιατί μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου το αποψινό βράδυ, αν φροντίσεις να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που σε έχει καταλάβει για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία, που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες, φίλε Ζυγέ, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα, αν μείνεις πιστός στις επιδιώξεις σου και δεν παρασυρθείς από τις γνώμες των άλλων. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις αγορές που κάνεις.

Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα σε προβληματίσουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα πρέπει να έχεις το νου σου να αντιδράσεις με ετοιμότητα, σε όσες καταστάσεις κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γενικά, απόφυγε τις συγκινήσεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, και να περάσεις λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του, ώστε να βελτιωθεί το κλίμα στη σχέση σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς να περάσεις όμορφα στο σπίτι με τους φίλους και την οικογένειά σου και να μην ενδώσεις σε προσκλήσεις για εξόδους, που μάλλον δεν θα σου βγουν σε καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα, φίλε Τοξότη, και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, ώστε να οδηγηθείς πιο γρήγορα στην επιτυχία. Γενικά είναι μια καλή μέρα και πρέπει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, τόσο σε πρακτικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Με λίγη προσοχή, μπορείς να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις που σε περιμένουν σε διάφορα θέματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η στασιμότητα που επικρατεί σήμερα στη σχέση σου δεν πρέπει να σε εκνευρίζει αν είσαι Τοξότης, αλλά να σε βάλει σε σκέψεις σε ό,τι αφορά στα δικά σου λάθη, που έχουν στεναχωρήσει το σύντροφό σου. Μην κρύβεσαι άλλο και ανάλαβε το βάρος των ευθυνών σου, για να μπορέσεις να πας τη σχέση σου παρακάτω. Αν είσαι αδέσμευτος, βρες χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου και στην εξωτερική σου εμφάνιση, για να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Τοξότη. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, καθώς οι συνεργάτες και οι συνάδελφοί σου είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να ακολουθήσουν τις προτάσεις σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συναλλαγές και γενικά τις σημαντικές αποφάσεις, γιατί δεν θα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις και να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου ορισμένες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν κατάφερες να λύσεις, γιατί τις θεωρούσες προβληματικές. Τώρα ίσως βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις. Όπως και να έχει, απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να σε πιάσουν, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό, και δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που μπορεί να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη μέσα στη σχέση σου, ενώ κάποιες εκπλήξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, πολλές έξοδοι και κοινωνικές επαφές, θα ανεβάσουν σήμερα την αυτοπεποίθησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες και στις συμφωνίες που θα κλείσεις, γιατί κάποιος που εμπιστεύεσαι θα προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Πριν κάνεις οτιδήποτε, εξέτασε όλες τις παραμέτρους, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις πολύ τα έξοδά σου.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα απαιτεί επιμονή και υπομονή, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί θα προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις ακόμα και κάποια από τα σχέδιά σου, για να τα καταφέρεις. Αν αντιληφθείς ότι πίσω από την πλάτη σου δημιουργούνται παρασκηνιακές καταστάσεις, μην αντιδράσεις αλλά πάρε το χρόνο σου πρώτα, για να διαπιστώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να περάσεις μία ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για μια νέα γνωριμία που θα κάνεις, γιατί μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα, αν είσαι Υδροχόος. Απόφυγε να κάνεις αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και προσπάθησε να μείνεις συνεπής και πιστός στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και καλό είναι να αποφύγεις σήμερα τα πολλά έξοδα και τις αγορές.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και τα ευχάριστα γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, αλλά και σε μια πολύ δυναμική διάθεση. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί να μην σου φταίνε και μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει, γιατί μόνο έτσι θα έχεις θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη και δίνει μια νέα πνοή στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου βρίσκεται δίπλα σου και σου αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορείς να νιώθεις ασφάλεια μαζί του. Όσο για σένα που η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, αξιοποίησε στο έπακρο τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου και μην κάθεσαι λεπτό σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα. Είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς προτάσεις για νέες συνεργασίες, με σημαντικά μελλοντικά κέρδη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που έχουν μείνει πίσω και σε προβληματίζουν. Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να ξεχάσεις όλες τις περιττές αγορές.