Δευτέρα 4/3\13 τα ζώδια

113
Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, αρκετή σύγχυση θα φέρει η σημερινή Δευτέρα για εσένα, καθώς έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που φορτώνουν την καθημερινότητά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προγραμματίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη μέρα σου, ώστε να αποφύγεις το άγχος και τον πανικό. Αν αφήσεις κάποια πράγματα, που δεν περνάνε από το χέρι σου να πάρουν από μόνα τους τον δρόμο τους, θα μπορέσεις τουλάχιστον να τακτοποιήσεις τις υπόλοιπες δουλειές σου, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, προσπάθησε σήμερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε στενοχωρούν στη σχέση σου και να μιλήσεις με το σύντροφό σου με ειλικρίνεια. Μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει ένα νέο ξεκίνημα μεταξύ σας και να νιώσεις καλύτερα για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, φρόντισε να είσαι πιο δεκτικός και ανοιχτός σ’ αυτούς που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και, γιατί όχι, να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποια άτομα να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, σήμερα στη δουλειά σου η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν, αλλά και να δρομολογήσεις από κοινού με τους συνεργάτες σου τα επόμενα βήματά σας. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις τις συναλλαγές σου, γιατί η μέρα δεν είναι ευνοϊκή. Καλό θα ήταν να αποφύγεις συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα κυριαρχήσουν, αγαπητέ Ταύρε, με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Πρώτα απ’ όλα, θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή νιώθεις πως σε καταπιέζουν. Αν χρησιμοποιήσεις ευελιξία και διπλωματικότητα με τους γύρω σου, τότε σίγουρα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα, φίλε Ταύρε, προσπάθησε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου, και να μιλήσεις για όσα νιώθεις. Αν αφήσεις ελεύθερο τον ερωτισμό σου, θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ χωρίς να σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου έννοιες. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είναι ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με επιπόλαιες κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Είναι μια καλή μέρα για να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις έναν καινούργιο προϋπολογισμό, που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα, φίλε Δίδυμε, χαρακτηρίζεται από πολύ καλή επικοινωνία, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί να πετύχεις ό,τι περνάει από το μυαλό σου. Ωστόσο πρόσεξε λίγο, γιατί θα χρειαστεί να κάνεις ισορροπημένες και σωστές κινήσεις χωρίς επιπολαιότητες, έτσι ώστε να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κάνεις ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, προκειμένου να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία προσπαθώντας να είσαι ξεκάθαρος, χωρίς υπερβολικές αναλύσεις, γιατί στο τέλος δεν θα καταφέρεις να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά τις προτάσεις που σου κάνει κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν δεν οδηγηθείς σε σχέση, τουλάχιστον μπορείς να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που θα ευνοήσουν την πορεία της δουλειάς σου, αλλά και να βάλεις μπροστά κάποια θέματα, που στο παρελθόν παρέμεναν σε στασιμότητα. Ακόμα κι αν δεν γίνουν όλα όπως εύχεσαι, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να τολμήσεις να πάρεις αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορεί να σε βγάλουν από τον έλεγχο. Πάντως, γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος
22/6-22/7

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να ξεκολλήσεις από κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις με κάθε τρόπο τις δυσκολίες, που σε έχουν βγάλει από το πρόγραμμά σου. Πρέπει να δεις με αισιοδοξία το μέλλον και να μην γυρίζεις πίσω σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει και που το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση. Πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ό,τι σου λέει ο περίγυρος σου, γιατί κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Μείνε προσηλωμένος σε όσα πιστεύεις και ακολούθησε το ένστικτό σου, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και δεν θα σε διαψεύσει. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, αξιοποίησε τη σημερινή μέρα για να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, την οποία έχεις παραμελήσει τελευταία. Αν αποκαλύψεις τη γοητεία σου, οι γνωριμίες δεν θα αργήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου σήμερα πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, και το μόνο που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις είναι κάποιες καλές εξελίξεις, που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί τα λάθη που θα κάνεις σήμερα, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά. Πρέπει να έχεις το νου σου και να μην παραβιάσεις το οικονομικό σου πρόγραμμα.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα νιώθεις πολύ έντονη περιέργεια, αγαπητέ Λέων, και αυτό σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή διάθεση που θα σου χαρίσει η θέση της Σελήνης στον Τοξότη, θα σε κάνει να πάρεις μέρος σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και μάλιστα να κλέψεις την παράσταση όπου κι αν βρεθείς. Γενικά η μέρα σε ευνοεί να τολμήσεις να πεις τις απόψεις σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα παρεξηγηθείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, φίλε Λέων, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις κι εσύ τα συναισθήματά σου. Οπότε να είσαι έτοιμος για στιγμές ευτυχίας, που δεν πρέπει να τις χαλάσεις με τίποτα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή ημέρα σε ευνοεί, καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις το πράσινο φως από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου σήμερα είναι μια μέρα που τα σχέδιά σου ευνοούνται ιδιαίτερα. Επίσης, οι ιδέες σου θα δώσουν τη λύση σε κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει. Μάλιστα με τους κατάλληλους χειρισμούς, μπορείς σήμερα ακόμα και να πετύχεις να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, δυστυχώς η σημερινή ημέρα, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ανάδρομη πορεία, κρύβει αρκετό εκνευρισμό και ένταση, καθώς οι εκκρεμότητες δεν προχωρούν με τίποτα και νιώθεις πως όλα μένουν πίσω. Μην τα χάσεις και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για ό,τι δεν περνάει από το χέρι σου, είναι να αποστασιοποιηθείς και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό, όπως να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου ή με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί σήμερα. Ούτε και ο σύντροφός σου, ο οποίος θα είναι έτοιμος να σου κάνει όλα τα χατίρια. Όπως και να έχει, το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Αν πάλι η μοναξιά δεν λέει με τίποτα να φύγει από τη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο από το παρελθόν να επανέλθει στο προσκήνιο και να σε προσεγγίσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου βαδίζουν σε λεπτές ισορροπίες και καλό θα είναι να μην πάρεις θέση σε κάποια προβληματικά θέματα παρά μόνο αν είσαι σίγουρος, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να εκτεθείς. Προσοχή και στο παρασκήνιο, καθώς κάποιες συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αλλά και τα οικονομικά σου είναι σε μια προβληματική φάση. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αν δεν σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα.

Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δημιουργικότητά σου, αγαπητέ Ζυγέ, και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς. Προσοχή όμως στις κινήσεις παρορμητισμού, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνες ενέργειες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να περάσεις μία πολύ ερωτική ημέρα με το σύντροφό σου και να σχεδιάσετε μαζί τα μελλοντικά σας σχέδια, με πολύ καλή διάθεση. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να παίρνεις μεγάλα ρίσκα. Καλό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που εκκρεμούν και να τα λύσεις μια και καλή, για να ξεμπερδεύεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, γι’ αυτό πρέπει να είσαι συγκρατημένος στα έξοδά σου.

Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα βάλε τα δυνατά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις θέματα που σου φαίνονται σημαντικά. Μην χάνεις το χρόνο σου σε ασήμαντα ζητήματα, που απορροφούν την ενέργειά σου. Γενικά, θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και επιμονή για να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από κάποια αδιέξοδα, αλλά μην ξεχνάς ότι μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, η οποία θα αποδειχτεί σωτήρια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείτε στα άκρα. Κάνε υπομονή και δείξε διπλωματικότητα, για να μη χαλάσεις τη σχέση σου. Αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, βάλε τα δυνατά σου για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην επαναπαύεσαι, περιμένοντας να γίνουν όλα μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν, για να αναδείξουν τις δικές τους ικανότητες. Όσο πιεσμένος κι αν είσαι, πρέπει να αντισταθείς και να μην τους επιτρέψεις να σε χρησιμοποιήσουν, ακόμα κι αν πρέπει να έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Εξάλλου, η εργατικότητά σου στο τέλος θα σε ανταμείψει όπως πρέπει. Στα οικονομικά σου, κινήσου με σύνεση και μη συνεχίζεις τις αλόγιστες αγορές.

Τοξότης
23/11-21/12

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου. Θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σύνεση και να κάνεις σοφές κινήσεις. Οι συντονισμένες προσπάθειες, η πειθαρχία και η αφοσίωση, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά τα σχέδιά σου και να πετύχεις όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα είναι καλή και θα φέρει όμορφες στιγμές για εσένα και τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Αν είσαι μόνος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Άλλωστε, ένας έρωτας είναι πιθανόν να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Μην του κλείνεις την πόρτα, πριν σκεφτείς αν σου κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου επικρατεί αισιοδοξία, φίλε Τοξότη, αλλά και έντονη διάθεση να αλλάξεις όλα όσα σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που σου επιτρέπει να πάρεις κάποια ρίσκα και να υποστηρίξεις αποφάσεις, που μέχρι τώρα δίσταζες να πάρεις. Στα οικονομικά σου, είναι μια καλή στιγμή να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά ίσως να μπορέσεις να κάνεις και κάποιες “περιττές” αγορές.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα, αγαπητέ Αιγόκερε, προκειμένου να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις, για να τελειώνεις με τα θέματά σου και να βγεις από το αδιέξοδο. Για να τα καταφέρεις, πρέπει να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και κυρίως να μη σκέφτεσαι το παρελθόν, που μπορεί να σου χαλάει τη διάθεση. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου προσώπων, που έχουν πάντοτε τη διάθεση να κάνουν ό,τι μπορούν για εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή, καθώς η ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου βελτιώνεται και πολλά σχέδια που κάνεις με το σύντροφό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω και μην στενοχωριέσαι. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν με τους φίλους σου. Κυρίως, μη χάνεις την αισιοδοξία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Σελήνη κινείται στον Τοξότη και σε ευνοεί στις συνεργασίες, αλλά και στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να προγραμματιστείς περισσότερο, γιατί δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι, φίλε Υδροχόε, θα σε κάνουν να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να κάνεις σχέδια, που θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Γενικά θα έχεις την αίσθηση ότι η απίστευτη δυναμικότητα που διαθέτεις σε κάνει αυτάρκη και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Κινήσου με σύνεση και θα δεις ότι τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Είναι μια καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου και να λύσετε μαζί κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να μπει η σχέση σας σε νέες, πιο γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου ανεβάσει το ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι επίσης μια καλή μέρα, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί. Οι ιδέες σου θα βρουν έδαφος να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στην άνοδο της καριέρας σου. Μη διστάσεις λοιπόν να υλοποιήσεις τις σκέψεις που κάνεις, για να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Αν χρειαστεί να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, να προσέχεις τις λεπτομέρειες.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα, αγαπητέ Ιχθύ, θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Ευτυχώς, έχεις βάλει γερές βάσεις από το παρελθόν κι έτσι, με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες αυτής της μέρας, χωρίς να έχεις μόνιμα προβλήματα, που θα σε απασχολούν και στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος σε σχέση με το σύντροφό σου και οι ανασφάλειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να αποφύγεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες και διασκέδασε. Αν είσαι και δείχνεις καλά, οι νέες γνωριμίες δεν θα αργήσουν να έρθουν στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει πρώτα να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που υπάρχουν κυρίως στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε όταν τους χρειαστείς, να έχεις την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς μάλιστα να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΗΓΗ: www.myastro.gr