Ανανέωσε το μακιγιάζ σου για την άνοιξη

169

26/3/2013

Δες με ποιους εύκολους τρόπους μπορείς να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου και να του προσθέσεις λάμψη χωρίς να επισκεφτείς κανένα κατάστημα καλλυντικών! Το κυρίως ζητούμενο είναι η λάμψη! προσθέτοντας λίγη λάμψη στο χειμωνιάτικο μακιγιάζ σου αμέσως θα δείξει πιο φρέσκο! Σου έχουμε 3 εύκολα tips!

1. Για τα μάτια
Χρησιμοποίησε λίγο lip balm για να προσθέσεις γυαλάδα στις σκιές σου! Εφάρμοσε τη σκιά σου με βρεγμένο πινελάκι για πιο έντονο χρώμα και στη συνέχεια βάλε ελάχιστη ποσότητα lip balm στο κέντρο του άνω βλεφάρου σου.

2. Για τα χείλη
Το ήξερες ότι μπορείς να μετατρέψεις το αγαπημένο σου μολύβι χειλιών σε κραγιόν; Μουντζούρωσε λίγο το μολύβι στην πάνω μεριά του χεριού σου, ανάμειξέ το με λίγο lip balm και εφάρμοσέ το με πινελάκι στα χείλια σου για πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα ή αν θέλεις να διορθώσεις και το σχήμα το χειλιών σου σχημάτσε κανονκά το περίγραμμα και γέμισε στη συνέχεια με χρώμα και τελείωσε με λίγο lip gloss.

3. Για το πρόσωπο
Tο ρουζ κρέμα σε μορφή κρέμας είναι ιδανική επιλογή για τους πιο ζεστούς μήνες αλλά δεν είναι ότι καλύτερο για τις λιπαρές επιδερμίδες. Αντί για αυτό χρησιμοποίησε ένα προϊόν λάμψης στα μάγουλά σου, πάνω από το ρούζ!

ΠΗΓΗ: www.faysbook.gr