Παρασκευή τα Ζώδια1/ 2/2013

271
Τα Ζώδια Σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αν είσαι Κριός. Όμως, αρκεί να βάλεις μπροστά τη λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

21/4-20/5

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις πετύχει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα μίλα στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα στην μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να βρεθείς με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν θα αργήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, φίλε Ταύρε, αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, αγαπητέ Δίδυμε. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και αυτό, αν μη τι άλλο, δεν ταιριάζει καθόλου στην κοινωνική φύση του χαρακτήρα σου. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια, χωρίς να τα εννοείς. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου, χωρίς εγωισμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως, με μια καλή διαχείριση, καταφέρεις να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα.

Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Καρκίνε, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα μελλοντικά σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο! Οι κατακτήσεις που θα έχεις θα σε ανανεώσουν και θα τονώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πάνε καλά, αγαπητέ Καρκίνε, και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές στην καριέρα σου. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα στο χώρο που κινείσαι. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως… φρένο στα άσκοπα έξοδα.

Λέων
23/7-23/8

Κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις, αγαπητέ Λέων, για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα ώστε να πείσεις τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν είσαι μόνος, ξαναβρές το χαμόγελό σου, για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Έτσι θα λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα, θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα, για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν σε κουράζει. Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έξοδα να μειώνονται.

Ζυγός
23/9-22/10

Ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό, φίλε Ζυγέ. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, κυρίως στα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, φίλε Σκορπιέ, και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή, να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν στην κοινή σας ζωή. Αν πάλι είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, φρόντισε να την αποφύγεις και κοίταξε μπροστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.

Τοξότης
23/11-21/12

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, φίλε Τοξότη, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα, που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, αγαπητέ Τοξότη. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα πάρεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν απαντήσεις και θα δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση για να μείνουν σε μια ισορροπία.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα, φίλε Υδροχόε, και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα στα επαγγελματικά σου, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεσαι.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσεις σχέδια, αγαπητέ Ιχθύ, και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, για να δεις πιο θετικά τη ζωή σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.

ΠΗΓΗ: www.myastro.gr