3/2\13 τα Ζώδια

243
 Κριός
21/3-20/4

Σήμερα καλό είναι να οργανώσεις την μέρα σου, φίλε Κριέ, με πολύ συνέπεια και προγραμματισμό, ώστε να εξελιχθούν όλα αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, μπορούν τώρα να λυθούν, μιας και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, σήμερα η μέρα είναι ιδανική, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πεις στο σύντροφό σου τα πράγματα, ακριβώς όπως τα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό να δεχτείς μία πρόταση από ένα άτομο που σε φλερτάρει καιρό και καλό είναι να το γνωρίσεις καλύτερα, γιατί μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην κάνεις τα πράγματα πιο πιεστικά, προσπαθώντας να βοηθήσεις και τους συνεργάτες σου στις δικές τους υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε περίοδο, που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, καλό είναι να αφήσεις τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα άμεσα στην υλοποίηση των σχεδίων σου και απόφυγε το παρασκήνιο με κάθε τρόπο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να βρεις το χρόνο, ώστε να δώσεις τη συμπαράστασή σου σε αυτούς που τη χρειάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσετε ρομαντικά και ερωτικά, ενώ θα μπορέσεις να επανορθώσεις πολλά λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν. Αν είσαι μόνος, κάποιο πρόσωπο θα εμφανιστεί και θα σε γοητεύσει εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου αρχίζει να αποφέρει τόσο ηθική και πνευματική ικανοποίηση, όσο και υλική. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα χρέη που σε αγχώνουν και να κάνεις σχέδια, για μελλοντικές αγορές και επενδύσεις.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν σε οδηγούν πουθενά αλλού, παρά μόνο σε εντάσεις. Προσπάθησε να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο οι υποχρεώσεις σου να συσσωρευτούν και να σε δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, αν υπάρχουν κάποιες υποψίες που αφορούν στην πίστη του συντρόφου σου, καλό θα είναι να τις αγνοήσεις εφόσον δεν είσαι σίγουρος, γιατί το μόνο που προκαλούν είναι καχυποψία και αρνητική συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, συνέχισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα θα είναι καλή για να συζητήσεις με τους ανώτερούς σου κάποιες επικείμενες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου και αφορούν στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Θα μπορέσεις να εξηγήσεις με έξυπνο τρόπο αυτά που θέλεις να κάνεις και οι θετικές απαντήσεις θα είναι σχεδόν σίγουρες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές συμφωνίες.

Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα βρεθείς να διαφωνείς με κάποια άτομα, αλλά δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Προτίμησε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Γενικά, προσπάθησε να είσαι θετικός στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου και μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία. Αν αφήσεις τις καταστάσεις να ωριμάσουν, θα εξελιχθούν υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα σου χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να πετύχεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα χρειαστεί προσπάθεια και επιμονή για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που ενδέχεται να προκύψουν. Αν μπορέσεις να πλησιάσεις με έξυπνους τρόπους τους συνεργάτες σου, θα έχεις πολλά οφέλη. Να θυμάσαι ότι το ενδιαφέρον και η σκληρή προσπάθεια είναι τα πλεονεκτήματα που σε χαρακτηρίζουν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μη χαλαρώνεις και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, σήμερα, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά και να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Αν νομίζεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων. Είναι μια καλή μέρα για κάποιες αλλαγές, ακόμα και στον προσωπικό σου χώρο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, φρόντισε να συζητήσεις με το σύντροφό σου για κάποια προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου και προκαλούν ψυχρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Προσοχή όμως, κράτησε χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις εντάσεις. Αν είσαι μόνος, πρέπει άμεσα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο, που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Φρόντισε αυτά τα σχέδια να μην είναι αντίθετα με τη δική τους δουλειά, ώστε να σου συμπαρασταθούν. Στα οικονομικά σου, ξεκινάει μια περίοδος που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Δείξε μεγάλη σύνεση.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αν είσαι Παρθένος μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που νιώθεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να την διοχετεύσεις στους τομείς που υστερούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα για συγκρούσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί σήμερα στη σχέση σου και ίσως να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και, αν νομίζεις πως είναι απαραίτητο, να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο, για να προφυλάξεις την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό σήμερα να επανέλθει στη ζωή σου ένα άτομο του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, στη δουλειά σου σήμερα η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι τα δύο χαρακτηριστικά, που θα αποβούν σωτήρια, για να τα βγάλεις πέρα με δυσκολίες που θα κάνουν την εμφάνιση τους στον επαγγελματικό σου χώρο. Προσπάθησε να μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει που θα αφορά σε οικονομικά θέματα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης, σχετικά με άτομα που σε πλησιάζουν, αγαπητέ Ζυγέ. Κυρίως αυτά προέρχονται από το παρελθόν σου και αφορούν σε κάποιους ανθρώπους, στους οποίους είχες επενδύσει και σε απογοήτευσαν. Μην αφήνεις όμως το παρελθόν να καθορίσει το παρόν σου, γιατί θα βρεθείς μπροστά σε περισσότερα προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, είναι σε μια στασιμότητα και αυτό σε ανησυχεί λίγο. Πρέπει όμως να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το ταίρι σου και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει. Γενικά, είναι στο χέρι σου να φτιάξεις το κλίμα και να αποφύγεις τις εντάσεις, που σε χαλάνε. Αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, καθώς η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για φλερτ και έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου θα δεις τις ιδέες σου να υλοποιούνται και, με λίγη καλή διαχείριση και συνεργασία, θα πραγματοποιήσεις κάποιους στόχους, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλουν έναν καλύτερο προγραμματισμό, για να μην αποσυντονιστείς. Απόφυγε τις σπατάλες και θα δεις ότι σύντομα θα ηρεμήσεις από τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Βάλε μπροστά την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα. Επίσης, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, φαίνεται πως κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Ο σύντροφός σου είναι πλέον διατεθειμένος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση σας, γεγονός που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αν είσαι μόνος, να προσέχεις σε ποιον μιλάς για το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα στη δουλειά σου θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και το άγχος θα σε κυριεύσει. Όμως, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις, αν μείνεις συνεπείς στο πρόγραμμά σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο και καλό θα είναι να προσέχεις αρκετά, σε όποιες οικονομικές συναλλαγές μπορεί να προκύψουν.

Τοξότης
23/11-21/12

Το τελευταίο διάστημα μπορεί να έχεις περάσει δύσκολες στιγμές, αγαπητέ Τοξότη, όμως από εδώ και πέρα, θα δεις θετικές εξελίξεις και γεγονότα, που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα εκεί που δεν το περιμένεις. Βάλε σε σειρά τις σκέψεις σου και προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Αξιοποίησε αυτή την ευνοϊκή περίοδο, όπου όλα κινούνται υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα. Άφησε στην άκρη το άγχος και τα προβλήματα που σε απασχολούν και πέρνα μια ερωτική βραδιά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου. Τα φλερτ δεν θα λείψουν και θα ανανεώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό σημείο και όλα όσα έχεις στο κεφάλι σου, μπορούν σιγά-σιγά να γίνουν πραγματικότητα. Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και καλό είναι να συνεχίσεις με το πρόγραμμα που έχεις βάλει, για να ισορροπήσουν τα έξοδά σου.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα θα έχει για εσένα ευκαιρίες, φίλε Αιγόκερε, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Ίσως τα πράγματα να μην προχωράνε όπως ακριβώς επιθυμείς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει απαισιόδοξο. Είναι καιρός να ξεπεράσεις το κακό κλίμα και, κυρίως, να αφήσεις πίσω ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν. Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να τα βρεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όσα προβλήματα σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος, πρέπει να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις ότι το θάρρος σου θα ανταμειφτεί, περισσότερο από όσο νομίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και κάποιοι στόχοι τώρα αρχίζουν να πλησιάζουν στην υλοποίησή τους. Μην αγνοείς τους συνεργάτες σου και τη συμβολή τους, που μπορεί να είναι σημαντική στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να κλείσεις αρκετά χρέη και να διώξεις ένα μεγάλο μέρος από το άγχος σου. Άλλωστε, θα προκύψουν και κάποιες προτάσεις, που μπορεί να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα ίσως να προβληματίζεσαι σχετικά με κάποια θέματα που δεν προχωράνε και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Καλό είναι να αφήσεις κάθε δεύτερη σκέψη και να κινηθείς αποφασιστικά, για να ξεπεράσεις ό,τι σε κρατάει πίσω, είτε προέρχεται από το παρελθόν σου, είτε αποτελεί νέο δεδομένο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Προβλέπεται αυτή να είναι μια πολύ ερωτική Κυριακή, που σε ευνοεί να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις τους γύρω σου να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Υδροχόε, στη δουλειά σου θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά αν αποφύγεις το άγχος, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με λίγη δουλειά, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε συμφωνίες για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος, αλλά και οικονομικές επενδύσεις, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις και να βάλεις σε μια σειρά τις προτεραιότητές σου, αγαπητέ Ιχθύ. Κάποιες απογοητεύσεις από ζητήματα του παρελθόντος, που δεν πήγαν όπως ακριβώς σχεδίαζες, δεν σε απασχολούν πια. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και μην αφήνεις την απαισιοδοξία να σε επηρεάζει αρνητικά. Αν χρησιμοποιήσεις όλη σου την ενέργεια, θα πετύχεις όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα καλό είναι να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τη σχέση σου, μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Μην μένεις σε ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί έτσι χάνεις το πραγματικό νόημα της σχέσης. Αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις σύντομα να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και θα δεις ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, σε αρκετούς τομείς που ήταν προβληματικοί. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη ακόμα προσπάθεια για να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις. Ακολούθησε το οικονομικό σου πρόγραμμα και μείνε πιστός σε αυτό, ό,τι κι αν γίνει.

ΠΗΓΗ: www.myastro.gr