Τρίτη 26/2\13 τα Ζώδια

246
26/2/2013
Κριός
21/3-20/4

Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, φίλε Κριέ, τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη. Πάντως, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα, που έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μη χάνεις χρόνο μένοντας κλεισμένος στο σπίτι, αλλά βγες με αγαπημένους φίλους, φλέρταρε και διασκέδασε χωρίς αναστολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και να τολμήσεις συνεργασίες που φοβόσουν. Θα δεις ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σου. Πάντως, οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό στη δουλειά σου έχουν εκτιμηθεί, τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί τα έκτακτα έξοδα παραμονεύουν.

Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα σου φέρνει μια διάθεση για περισυλλογή, αγαπητέ Ταύρε, αλλά και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι στο χέρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμείς. Το πιο σημαντικό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, καλό είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και να μην απογοητεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Ταύρε, και οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αρχίσουν σύντομα να αποδίδουν καρπούς. Δείξε προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις, που σε ταλαιπωρούν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Σύντομα και αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες ενδέχεται να σου χαλάσουν τη διάθεση και να μην σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι να δείξεις σήμερα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από τον εγωισμό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, σήμερα μίλα στο άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Δίδυμε, και αν συνεχίσεις έτσι, θα δεις πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, μέσα από νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.

Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, ενδέχεται να σε χρειαστούν αρκετοί άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα ανοιχτά στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για μια ουσιαστική αναζωογόνηση στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές, που μπορεί να διαλύσουν τις ισορροπίες σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς, αγαπητέ Λέων, ευνοούνται οι συναναστροφές και οι επαφές με τα δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά, θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις, φίλε Λέων. Κάνε λίγη υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου, να λειτουργήσει όπως νομίζει. Εσύ που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά, με φλερτ και έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου.

Παρθένος
24/8-22/9

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο προχωρημένα ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι καλό σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή μέρα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς, ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μη χάνεις το χρόνο σου μέσα στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου θα χρειαστεί προσοχή, γιατί δεν είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να ακολουθήσουν σήμερα του ρυθμούς σου και πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις. Στα οικονομικά σου, μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερες οφειλές έχεις.

Ζυγός
23/9-22/10

Αν σήμερα κάνεις υπομονή, φίλε Ζυγέ, σύντομα θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι’ αυτή. Θα δεις πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Άλλωστε, πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή Τρίτη θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της, την όρεξη να πραγματοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα παρέα με το σύντροφό σου, αλλά να είσαι και έτοιμος για κάποιες μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Μη δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όσο χρειάζεται. Αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου χρειάζεται λίγη προσοχή. Καλό είναι να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη κίνηση, κυρίως αν σχετίζεται με την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε κάποια άτομα. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να καλύψεις έξοδα από το παρελθόν που σε βαραίνουν ακόμα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Φίλε Σκορπιέ, θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, καλύτερα να είσαι ήρεμος και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή, για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, η δυναμική σου στάση είναι εγγύηση επιτυχίας και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει μπροστά σου αυτήν την Τρίτη. Πάντως, αν μπορείς να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα θα ήταν καλύτερα, για να έχεις το χρόνο να σκεφτείς ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σου.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά, η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι, θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα, που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση, που πιθανόν να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μέχρι τότε, δείξε αυτοέλεγχο και προσοχή.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός, φίλε Αιγόκερε, αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως, όσα προέρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σου χαλάσουν το κλίμα και κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, βγες μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι, που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, κάποιες καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε κάνουν να συμπεριφέρεσαι επιπόλαια. Καλό είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου, για να μην κάνεις λάθη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα.

Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς βέβαια σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά, αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν ακόμη έχεις ερωτικές μοναξιές στη ζωή σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα λάμψει η δυναμικότητά σου, φίλε Υδροχόε, και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις. Θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Ιχθύ, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου. Αυτό φαίνεται καταρχήν από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, γιατί δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ενθουσιάζει, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Φρόντισε λοιπόν να είσαι πιο θετικός στις νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου μπορείς να νιώσεις επιτέλους πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κάποια μικρά προβλήματα να μειώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.