Τετάρτη 6/2\13 τα Ζώδια

110

 

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Κριέ, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσετε για όσα σε απασχολούν. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Αν είσαι μόνος, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά, οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά.

Ταύρος

21/4-20/5

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, φίλε Ταύρε, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και ίσως να μην μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα στον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, εκδήλωσε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου, αγαπητέ Ταύρε. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πας ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή, γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Η διάθεσή σου σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα είναι πολύ καλή χάρη, σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Τετάρτη φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η σημερινή μέρα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις.

Καρκίνος
22/6-22/7

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, φίλε Καρκίνε, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές από όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν, στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα αρκεί να δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση, για να μπορέσεις να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου και να την πας ένα βήμα πιο μπροστά. Αν είσαι μόνος, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Καρκίνε, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, οι υποχρεώσεις σου δεν θα σε αγχώνουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.

Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, φίλε Λέων, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς.Όσο για σένα που είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, ίσως να παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν εξελίξεις, μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν σε μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά, πριν απαντήσεις.

Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή Τετάρτη σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε απασχολούν, ώστε να βρεθούν οριστικές λύσεις στα ζητήματα που σε χαλάνε μέσα στη σχέση σου. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σου και, αν είσαι αδέσμευτος, θα το δεις στην πράξη μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Παρθένε, η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση και, αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου, πάλι έχουν αρκετά προβλήματα, που προέρχονται κυρίως από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα.

Ζυγός
23/9-22/10

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση, θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Τετάρτη, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Όσο για σένα που είσαι μόνος, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά, αρκεί να βάλεις μια σειρά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις, φίλε Σκορπιέ, και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη στη σχέση σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και να λύσεις αρκετά θέματα που έχουν προκύψει. Πάντως, να θυμάσαι πως δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Εκμεταλλεύσου το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες, ιδίως σε ό,τι αφορά σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί, ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.

Τοξότης
23/11-21/12

Θα χρειαστεί σήμερα να σταθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλε Τοξότη, και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα προκαλέσουν ένταση. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αν είσαι Τοξότης, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση, θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε. Γενικά, θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα κι αυτό να ξέρεις πως θα σε πάει πίσω, αν δεν το καταπολεμήσεις. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά, λίγο πιο θετικός και θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση. Αν λοιπόν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Τετάρτη με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Ξαναβρές το χαμόγελό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου, θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα, αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου, φίλε Υδροχόε, και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Υδροχόος, και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.

Ιχθείς
20/2,20/3
Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, φίλε Ιχθύ, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ιχθύ και πάρε το χρόνο σου, για να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, πριν πάρεις τις αποφάσεις που απαιτούνται.

Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις περιορισμού των εξόδων και δεν πρέπει να τις αναβάλεις άλλο.

ΠΗΓΗ:www.myastro.gr