Τα λαχανικά «κλειδί» για γερή ακοή

4

1/2/2013

Εάν έχετε περάσει τα 50 σας χρόνια και θέλετε να αποφύγετε την φθορά που συχνά επέρχεται στην ακοή με το πέρασμα του χρόνου, καλό είναι να αρχίσετε να τρώτε άφθονα σκουροπράσινα λαχανικά (όπως τα σπαράγγια) και όσπρια (όπως οι φακές και τα φασόλια), συνιστά η επιθεώρηση «Αρχεία Εσωτερικής Παθολογίας».

Και εξηγεί ότι τα τρόφιμα αυτά είναι πλούσια σε φολικό οξύ – μία βιταμίνη του συμπλέγματος Β που διαπιστώθηκε ότι προστατεύει την ακοή.

Πηγή:www.tanea.gr