ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Στενά παπούτσια: Τρόποι για να σώσετε τα πόδια σας

300

14/2/2013

Εάν τα πόδια σας πιέζονται από τα παπούτσια, πιθανότατα θα αρχίσουν να εμφανίζονται αντιαισθητικές φουσκάλες σε αυτό και θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά. Χρησιμοποίηστε τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγετε εντελώς τη δημιουργία τους ή να τις αντιμετωπίσετε πριν αρχίσουν να σας πονούν.
Συχνά προβλήματα από τα στενά παπούτσια:

Εάν υπάρχει τριβή μεταξύ παπουτσιού και ποδιού

Πριν φορέσετε τις κάλτσες σας, απλώστε λίγη βαζελίνη πάνω στην ερεθισμένη περιοχή. Η βαζελίνη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την τριβή, η οποία προκαλεί φουσκάλες.

Όταν αρχίσει να εμφανίζεται φουσκάλα

Πάρτε ένα κομμάτι βαμβακερού υφάσματος και ανοίξτε μια τρύπα ίση με το μέγεθός της. Τοποθετήστε το ύφασμα στο επίμαχο σημείο, έτσι ώστε η φουσκάλα να φαίνεται από την τρύπα που άνοιξες στο ύφασμα. Η πατέντα αυτή θα εμποδίσει τον ερεθισμό από την τριβή.

Για φουσκάλα σε… προχωρημένο στάδιο

Εάν βλέπετε ότι βρίσκεται στο στάδιο που είναι έτοιμη να σπάσει, πιέστε τη με αποστειρωμένη βελόνα, έτσι ώστε να φύγει το υγρό, και έπειτα καθαρίστε την περιοχή με σαπούνι και νερό. Τέλος, βάλτε λίγη αντιβιοτική κρέμα για να σκοτώσετε τα μικρόβια. Αφήστε την πέτσα επάνω και στη συνέχεια κάντε το κόλπο με το ύφασμα.

ΠΗΓΗ: Shape