Παρασκευή 8/2\13 τα Ζώδια

224
Κριός
21/3-20/4

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, φίλε Κριέ. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές, ώστε να μπορέσεις να λύσεις αρκετά από τα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη Παρασκευή, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου, για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου σήμερα σου φέρνει επιτυχίες και θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και κυρίως, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, που έχεις αμελήσει και εξακολουθούν να σε αγχώνουν.

Ταύρος

21/4-20/5

Σήμερα έχεις πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Ταύρε, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και ηρεμήσεις. Με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Κάνε υπομονή, δούλεψε σκληρά και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που κουράζουν το ταίρι σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα μεταξύ σας, για να περάσεις μια όμορφη κι ερωτική βραδιά μαζί του. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να ανανεωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, σήμερα θα έχεις μια καλή μέρα, καθώς κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για εσένα και την εμφάνισή σου. Φέρσου με μέτρο.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια, αγαπητέ Δίδυμε, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει, σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος, για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που παραμένουν το μεγάλο σου άγχος.

Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Παρασκευή είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, φίλε Καρκίνε, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, που σας απασχολούν. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός σε διάφορες νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου έρχονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου. Σκέψου τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τις καλύψεις και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, το άγχος και η ένταση φτάνουν στο απώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις κάποιες λύσεις που αφορούν στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να πας πολύ καλά αν είσαι Λέων, καθώς η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου, απέναντι σε συνεργάτες ή ανώτερους. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.

Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε, θα φέρει για εσένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να ηρεμήσεις λίγο και να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις, που πρέπει άμεσα να αξιοποιήσεις.

Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει, μέσα από τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Παρασκευή, με ηρεμία και ερωτική διάθεση στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, κάτι ενδιαφέρον προκύπτει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις, για να δημιουργήσεις το ερωτικό κλίμα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση σου είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε φέρει μπροστά σε νέες πηγές εσόδων. Όμως, μέχρι να κάνεις τις κατάλληλες συμφωνίες, απόφυγε τα έξοδα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του, για να λυθούν τα προβλήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση, αγαπητέ Σκορπιέ, και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και ομαδική δουλειά. Κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει, θα σε βάλει σε μεγάλες έννοιες και καλό είναι να αξιοποιήσεις την ημέρα, για να λύσεις νομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, αγαπητέ Τοξότη, σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα μέσα στη σχέση σου. Μίλησε ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο διατηρείς την καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί σύντομα κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να το καλοδεχτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, αν αξιοποιήσεις σωστά κάποιες νέες προτάσεις που θα σου γίνουν.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα που είσαι Αιγόκερως και μπορεί να σε να οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως, ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να αξιοποιήσεις την σημερινή ημέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο, που η έντονη προσωπικότητά του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πιστός στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου με αλόγιστα έξοδα.

Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Εξάλλου, μπορείς να αξιοποιήσεις την επίδραση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, που σε ευνοεί να κινηθείς δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητισμό, που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα σήμερα, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό και να δεις βελτίωση ακόμα και στα οικονομικά σου, καλύπτοντας αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα νιώσεις ότι σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου, αν είσαι Ιχθύς. Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις, είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Γενικά, μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι σκέψεις για το τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Πάντως, οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, που δεν περνούσαν από το μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, απαιτούν να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, μην χάνετε την καλή σας διάθεση και περάστε όσο πιο όμορφα μπορείτε, με φίλους και παρέες που σας φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνετε δεν θα αργήσει να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα.

Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν και θα σε βγάλουν από την αγωνία.

ΠΗΓΗ:www.myastro.gr